Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İstanbul randevusu iptal

Kıbrıs Rum kesiminde yayımlanan gazeteler, Kıbrıs Rum Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu 2. Hrisostomos’un Fener Rum Patriği Bartholomeos’la, İstanbul dışında bir yerde görüşebileceğini yazdı. Gazetelere göre, 2. Hrisostomos yaptığı açıklamada, “Türk hükümeti ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından istenmeyen bir kişi olduğunu” iddia ederek, 17 ağustosta İstanbul’da Fener Rum Patrikhanesine yapacağı ziyaretin bu nedenle iptal edildiğini ileri sürdü.


Kosova bölünüyor mu?

BBC(Londra)-Kosova’nın gelecekteki statüsünü ele alan görüşmelerden AB’yi temsil eden diplomat, tarafların kabul etmesi halinde, bölgenin Sırplar ve A

İsrail basını: Suriye askeri varlığını güçlendiriyor

İsrail basını, İsrail Başbakanı Ehud Olmert’in kısa süre önce yaptığı tansiyonu düşürecek türden açıklamalarına rağmen, Suriye’nin İsrail ile muhtemel


  Olağanüstü hal Müşerref’in kılıcı

Pakistan Başbakanı Şevket Aziz, olağanüstü hal uygulamak arzusunda olmadıklarını, ancak gelecekte bunu seçenek dışı bırakmadıklarını bildirdi.


  Blair’in, Hamas boykotu zarar veriyor

İngiliz parlamenterler tarafından hazırlanan bir raporda, İngiltere’nin ve uluslararası toplumun Filistin’de Gazze Şeridi’nin denetimini elinde tutan Hamas örgütü ile görüşmemesinin yarardan çok zarar verdiği ifade edildi.


  İngiliz istihbaratında yaprak dökümü

İngiliz istihbarat servislerinin, istifalarla son 3 yılda ajanlarının yüzde 20’sini kaybettiği bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri