Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Servet'le olmuyor

Teknik direktör Karl Hainz Feldkamp G.Saray takımının sahaya çıkabilecek en ideal tertibini Manisa karşısına sürdü. Futbol olarakdoyurucu bir G.Saray bekliyorduk. Ama G.Saray karşısında son derece dişli bir Maisaspor buldu. Rakibin sıkılığı G.Saray ı oyunun başında tedirgin etti. Bu nedenle G.Saray oyun kurmakta zorlandı. Manisa teknik direktörü G.Saray ın çilingir oyuncusu Lincoln ü, Borbiconi yle adam markajına alması , Cim bomun maçı istediği gibi götürmesine engel oldu. Ayrıca Manisa nın forvet oyuncusu Holosko'nun etkili oyunu G.Saray defansına sıkıntılı anlar yaşattı.

Ayrıca Şener ve Okan teknik direktör Giray Bulak la eski kimliklerine yeniden kavuşmuşlar. Giray Bulak ı bir konuda son derece hatalı buldum. Genç oyuncusu Yiğit i oyuna sokup 10 dakika sonra çıkarması bir teknik adamın yapacağı en büyük hatalardan biriydi. Maçı kaybetme pahasına bu hatayı yapmamalıydı. Böyle yaparak belkide o oyuncusunu kaybetti. Madem Yiğt bu maçın ağılığını kaldıracak seviyede değildi, neden onu riske etti?

Zorluk derecesi daha az olan başka bir maçta Yiğit i oynatabilirdi. G.Saray ın dafansı bu maça kadar hiç gol yememişti. Dolayısıyla Kalli gol yemeyen kalecisi Orkun la maça başlamalıydı. Bu da Kalli nin büyük yanlışıydı. Gol yememek kaleci için kıstassa, Orkun bu ölçü içinde oynamaya layık olan kaleciydi. Defansın ortasında oynayan Sevet tam bir saatli bomba. Bu hatalarla G.Saray da oynayacak bir oyuncugörüntüsü vermiyor. Iskaladığı topta Song a söylenmesi komikti. Zira Song böyle bir ıskayı beklemiyordu.

Ayrıca Servet kolay çalım yiyen yanlışlarını bir an önce düzeltmeli. Takım olarak G.Saray defansif yapısında bir takım değişiklikleri düşünmek zorunda. Kalabalık hücuma çıkışın ardından rakip kontratakları çok tehlikeli oluyor. Bu zaaf iyi takımlar karşısında daha iyi görünüyor.

[email protected]

Said OKUR

04.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Geçen sezonu arıyor

  Terim: Hedef 2 maçta 6 puan

  Hakan rekora doymuyor

  Nonda: G.Saray doğru bir karar

  Kocaman: Hasan Şaş'ı istemedik

  Necati Ankaraspor'da

  Beşiktaş amigosu öldürüldü

  Elmalı güreşleri kavgalı bitti

  Nihat: Sakatlığım tamamen geçti

  Vestel'e sponsorluktan ‘çekilme’ baskısı

  Potada Almanya önündeyiz

  Cepten yediler

  Servet'le olmuyor

  Eskişehir geliyor


 Son Dakika Haberleri