Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş amigosu öldürüldü

Beşiktaş taraftar grubu "Çarşı" nın önde gelen isimlerinden Ferdi Arslan (27), İstanbul'da daha önceden tartıştığı kişiler tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Arslan'ın yanında bulunan arkadaşı Turgay Kösedağ da kolundan yaralandı. Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'nde önceki akşam meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Beşiktaş Çarşı Grubu'nun önde gelenlerinden olduğu öğrenilen Ferdi Arslan, Beşiktaş Çarşı Grubu'ndan olduğu öğrenilen 40 yaşlarındaki Alpay Ketenci'yle geçtiğimiz günlerde bir restaurantta tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, çevredekilerin araya girmesiyle kavga büyümeden durduruldu.

Bu arada Beşiktaş'ın Çarşı Grubu'na ait iki arkadaş grup arasındaki bu ölümlü kavganın bir rant kavgası olduğu iddia edildi. Bilindiği gibi Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında BJK İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş - Konyaspor maçının hemen öncesinde kulüpte göreve getirilen Sinan Engin hakkında tribünlerde bu atamaya tepki gösteren pankartlar açılmıştı. Çarşı Grubu'nun bulunduğu kapalı tribünde, ''Çarşı Sinan Engin'e karşı'', ''Ya 2004 hesabını ver, ya da huzur ver'' ve ''Ne imparatorlar olsun, ne krallar olsun, Sağlam olsun, kaçıncı olursa olsun'' yazılı pankartlar açılmıştı.

Büyük tartışmaya neden olan bu tepkinin ardından Çarşı Grubu'nun lideri olduğu bilinen ve bir spor gazetesinde köşe yazan Alen Markaryan, pankartı açan ve buna tepki gösteren arkadaşlarıyla birlikte BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Sinan Engin ile bir araya gelmişlerdi. Alen, orada yaptığı açıklamada bir iletişimsizlik olduğunu belirtmiş ve böyle bir şeyin bir daha olmayacağını dile getirmişti.

Bu görüşmeler sonunda olayın kapandığı tahmin edilirken içten içe tartışmaların sürdüğü ve Beşiktaş - Kayserispor maçı öncesinde yeniden alevlendiği iddia edildi. Bu iki grup arasındaki kavganın bir ölüm bir de yaralanma ile zirveye çıkmasına rağmen, gruba yakın çevreler, olayların daha da büyüyeceğini iddia ettiler. Sarı Murat olarak bilinen ve yaşanan sonolayların da içinde olan Murat Akdoğan'ın olayları ateşlediği iç hesaplaşmanın devam edeceği iddia ediliyor.

04.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Geçen sezonu arıyor

  Terim: Hedef 2 maçta 6 puan

  Hakan rekora doymuyor

  Nonda: G.Saray doğru bir karar

  Kocaman: Hasan Şaş'ı istemedik

  Necati Ankaraspor'da

  Beşiktaş amigosu öldürüldü

  Elmalı güreşleri kavgalı bitti

  Nihat: Sakatlığım tamamen geçti

  Vestel'e sponsorluktan ‘çekilme’ baskısı

  Potada Almanya önündeyiz

  Cepten yediler

  Servet'le olmuyor

  Eskişehir geliyor


 Son Dakika Haberleri