Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Meclis iş başı yapıyor

TBMM’nin 23. Dönem 2. Yasama Yılı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bugün yapacağı açış konuşmasıyla başlayacak. TBMM, yarından itibaren çalışmalarına başlayacak. Ramazan Bayramına kadar 15.00-18.00 saatleri arasında çalışacak olan Genel Kurulda, geçen dönem görüşülemeyen ve hükümet tarafından yenilenen 75’i uluslararası sözleşme olmak üzere 83 tasarı ele alınacak.

Yeni yasama yılının başlaması dolayısıyla TBMM Başkanı Köksal Toptan ve beraberindeki heyet, bugün saat 14.00’te Meclis Atatürk Anıtına çelenk koyacak, saygı duruşunda bulunacak ve ardından İstiklal Marşı’nı okuyacak.

TBMM Genel Kurulu da Köksal Toptan başkanlığında saat 15.00’te özel gündemle toplanacak. Genel Kurulda İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeni yasama yılının açış konuşmasını yapacak.

Meclis Başkanı Toptan, saat 19.00’da da yasama yılının açılışı dolayısıyla kokteyl verecek. TBMM, 2 Ekim Salı gününden itibaren çalışmalarına başlayacak. Ramazan Bayramına kadar 15.00-18.00 saatleri arasında çalışacak olan Genel Kurulda, geçen dönem görüşülemeyen ve Hükümet tarafından yenilenen 75’i uluslararası sözleşme olmak üzere 83 tasarı ele alınacak.

Hükümet tarafından yenilenen 83 tasarı arasında, Uyuşturucu ve Psikotrop Madde Kaçakçılığına Karşı Mücadele Anlaşması, Irak’a Komşu Devletler ile Irak Hükümeti Arasında Terörizm, Sınırdan Yasadışı Sızmalar ve Örgütlü Suçlarla Mücadele Konularında Güvenlik ve İşbirliğine İlişkin Protokol; Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Kaçakçılık ve Gümrük Suçları Veri Bankasının Kurulmasına İlişkin Anlaşma ve Avrupa Konseyi Terörizmin Önlenmesi Sözleşmesinin uygun bulunduğuna dair düzenleme de bulunuyor.

/ ANKARA

01.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bunlar da mahalle baskısı değil mi?

  Kemalizmle AB'ye giremezsiniz

  Çok vakit kaybettik

  Sami Selçuk: Başörtüsü yasak değil

  PKK vahşetine lânet yağdı

  Erdoğan: Zile bastık borsa coştu

  AKP'li Ergin: Referandum sonunda Gül, şimdiki gibi görevine devam edecek

  Canikli: Sol partiler samîmî olsun

  Meclis iş başı yapıyor

  Babacan’dan Kanadalı mevkidaşına sitem

  Şahin: Kanadoğlu muhatabım değil

  Dünya Çocuk Günü’ne şiddet gölgesi düştü

  Bayramda trene talep daha çok

  Barış gemileri geliyor

  Yıldırım Aktuna vefat etti

  Hafta ortasına kadar yağış yok

  Nüfusumuz 2050’de 96 milyon


 Son Dakika Haberleri