Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

KADIKÖY'DE DERBİ GÜNÜ

Süper Ligde Fenerbahçe ile Beşiktaş bugün karşılaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadında saat 19.00'da başlayacak maçı hakem İsmet Arzuman yönetecek. Kanaryalar, Kadıköy'deki son 7 resmi maçı kapsayan 6,5 yılı aşkın süredir kazanamama serisine son vermek amacında.

Turkcell Süper Lig'in 11. haftası bugün dev bir maça sahne olacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, derbi maçta Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem İsmet Arzuman yönetecek. Arzuman'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Alper Ulusoy yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Oktay Demiray. Karşılaşmada ayrıca, hakem gözlemcileri olarak Muhittin Boşat ile Serdar Tatlı, federasyon temsilcileri olarak da Ata Özer, Nail Aylanç ve Mehmet İnce görev yapacak.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Derbi maça ev sahipliği yapacak olan Fenerbahçe, ezeli rakibini yenerek, zirve yarışını sürdürmek istiyor. 10. hafta sonunda 19 puanla 4. sırada yer alan sarı-lacivertli takım, Beşiktaş'ı mağlup ederek, ezeli rakibi karşısında Kadıköy'deki son 7 resmi maçı kapsayan, 6,5 yılı aşkın süredir kazanamama serisine son vermek amacında. Teknik direktör Zico yönetiminde derbi maçlarda genelde başarılı sonuçlar alan Fenerbahçe, son 2 resmi maçta mağlup ettiği Beşiktaş önünde yine galip gelerek, lider Galatasaray'ı takibini sürdürmeyi hedefliyor. Ligin ilk haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisinin ardından yaptığı son 15 resmi maçı da kaybetmeyen ''Sarı Kanaryalar''da, sakatlığı süren kaleci Serdar Kulbilge ile Katar'da dün dizinden atroskopi olan Kezman forma giyemeyecek, Önder Turacı'nın sakatlığı da sürüyor. Fenerbahçe'de, sakatlığı geçen takım kaptanı Alex de Souza'nın ise derbide forma giymesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Galatasaray ve Trabzonspor maçlarının ardından, bu sezon ligdeki 3. büyük karşılaşmasını da deplasmanda yapacak olan Beşiktaş ise derbi maç öncesi 21 puanla 3. sırada bulunuyor. Geçen sezon Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finalde eledikleri ezeli rakiplerine, daha sonra Turkcell Süper Lig'de kendi evinde 1-0, TFF Süper Kupa'da Köln'de 2-1 yenilerek, her iki organizasyonda da şampiyonlukları kaptıran Beşiktaş, yarınki derbiyi kazanarak, Kadıköy'de 6,5 yılı geçen kaybetmeme geleneğini sürdürmek amacında.

240 GAZETECİ İZLEYECEK

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak derbi maç medyanın da gündemine oturdu. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak derbi maç için Türkiye Spor Yazarları Derneği'ne (TSYD), 2'si yabancı, toplam 240 gazetecinin akredite olduğu bildirildi. Dev maçı İslam Çupi Basın Tribünü'nde 155, saha içinde ise 85 medya mensubu takip edecek.

03.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KADIKÖY'DE DERBİ GÜNÜ

  F.Bahçe'den hakem tepkisi

  15 maçtır yenilmedi

  Feldkamp: Derbi bizi ilgilendirmiyor

  Hasan Şaş 3 mevkide de oynar

  F.Bahçe'de yine hüsran

  Hingis'in kokain testi pozitif çıktı

  Derbide en farklı skorlu galibiyetler

  PAF'ta da derbi heyecanı var


 Son Dakika Haberleri