Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

GEÇMİŞİ MUMLA ARIYOR

UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı Türkiye'ye getirerek tarih yazan G.Saray, son yıllarda Avrupa'da aldığı sonuçlarla hayal kırıklığına yolaçtı. Sarı-kırmızılılar, Fatih Terim ve Mircea Lucescu dönemleri sonrası 6. sezonunda da Avrupa Kupası maçlarında beklenen sonuçları alamadı.


Feldkamp: Gruptan çıkmak elimizde

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Helsingborg yenilgisinin kendileri için acı verici olduğunu söyledi. Feldkamp, elde edilen sonucun a

Moralsiz Beşiktaş Sivas karşısında

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'nin Liverpool takımına 8-0 yenilerek, tarihi hezimet yaşayan Beşiktaş, Süper Lig'de bugün sezonun flaş takımı Si


  Badminton 81 ilde okullara yayılıyor

Milli Eğitim Bakanlığı ile Badminton Federasyonu Başkanlığı arasında Milli Eğitim'e bağlı 81 ilde spor salonu olan okullarda Badminton'un yaygınlaştırılması, tanınması konusunda protokol imzalandı.


  Nihat Villarreal'i kupada da sırtladı

UEFA Kupası'nda deplasmanda Çek Cumhuriyeti'nin Mlada Boleslav takımını deplasmanda 2-1 yenen Nihat Kahveci'nin forma giydiği İspanyol ekibi Villarreal, gruptan çıkmak için büyük bir avantaj elde etti.


  Filede dev derbi

Erkekler Birinci Voleybol Ligi'nde ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, derbi maçta bugün karşı karşıya gelecek.


  Efes ve F.Bahçe 4 puanda kaldı

Basketbolda ULEB Avrupa Ligi'nde 3. hafta maçlarında, Efes Pilsen, deplasmanda İsrail'in Maccabi Elite Tel Aviv takımına yenilerek 2. yenilgisini alırken, (B) Grubu'nda da 4 puanla 5. sıraya indi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri