Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray Kalli ile yollarını ayırdı

GALATASARAY Kulübü'nde bugünkü Gençlerbirliği maçı öncesi şok bir gelişme yaşandı ve Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp, istifa etti. Feldkamp'ın, Adnan Polat başkanlığındaki kulüp yönetim kurulu ile oluşan fikir ayrılığı gerekçesiyle görevinden istifa ettiği açıklandı.

Sarıkırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir'' denildi. Feldkamp'ın istifasının Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu tarafından kabul edildiği açıklanırken, Feldkamp'ın yokluğunda takımın sorumlusu olan yardımcısı Ahmet Akcan'ın da istifasının istendiği kaydedildi.

Turkcell Süper Lig'de yarın oynanacak GençlerbirliğiGalatasaray karşılaşmasında sarıkırmızılı takımın başında Adnan Sezgin, Burak Dilmen, Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler'den oluşan ekibin görev yapacağı belirtildi. Kulüp açıklamasında, bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyetin en kısa zamanda belirleneceği ve takımın başına getirileceği vurgulandı. Açıklamada, ''Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır. Karl Heinz Feldkamp ve Ahmet Akcan'a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz'' denildi.

06.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray Kalli ile yollarını ayırdı

  Türkiye'deki kariyeri fırtınalı geçti

  Yanal: Yeni bir Trabzonspor geliyor

  Süper Lige teknik adam dayanmıyor

  G.Saray Ankara'da G.Birliği önünde 3 puan arıyor

  Haftanın maçında Sivas, Beşiktaş'ı konuk ediyor

  Basketbolda dev derbi: Fenerbahçe-Beşiktaş

  Voleybolda lider Eczacıbaşı Fenerbahçe ile oynuyor

  Mehmet Okur'un 17 sayısı Utah Jazz'ı zafere taşıdı

  Nouma Beşiktaş-Sivas maçını yorumlayacak

  Beklenen gelişme


 Son Dakika Haberleri