Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yanal: Yeni bir Trabzonspor geliyor

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor'un ve taraftarların beklentisine cevap verecek bir takımın oluşumu içinde olduklarını söyledi.

Yanal, rakibini her zaman kontrol altında tutan ve rakibine karşı üstün oynamaya çalışan bir Trabzonspor kurmak zorunda olduklarını belirterek, '' Hem benim oyun anlayışımın hem de Trabzonspor'un ve taraftarın beklentisi bu. Buna cevap verecek bir takımın oluşumu içerisindeyiz. Umuyorum ki bunu önümüzdeki dönem hep birlikte başaracağız'' dedi.

FORVETE ALTERNATİF OYUNCU ŞART

Geçen hafta Paris'e oyuncu izlemeye gittiğini ifade eden Yanal, şöyle konuştu: ''Belirlenen oyuncular birkaç kez daha izlenerek öyle nihai karar verilecek. Tabi ki değişim içerisinde kaç oyuncu alınacak bunu zaman belirler. Ama öncelikle ofansif gücümüzü daha alternatifli bir hale getirmeliyiz. Önümüzdeki yıl için iyi bir takım oluşturmak zorundayız. Bunun için çalışmalar devam ediyor.'' Gineli oyuncu İbrahima Yattara'nın 5 sezondur Trabzonspor'da forma giydiğini ve önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Yanal, şöyle konuştu: 'Özellikle oyunda liderlik yapıyor. Türk futboluna gelmiş önemli yabancı oyunculardan biri. Yattara, takımda her türlü sembolü ve görevi hak eder. Yattara, çok eski bir oyuncu bu kulüpte. Yattara'nın performansından son derece memnunun. Seyirci onu, o da burayı çok seviyor.''

YATTARA: 1 YIL DAHA TRABZON'DAYIM

İbrahima Yattara ise, Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğunu söyledi. Yattara, sözleşmesinin uzaması konusunda yönetim ile herhangi bir görüşme yapmadığını ifade ederek, ''1 yıl daha Trabzonspor'da oynayacağım, ondan sonrasına bakarım. Sözleşme uzaması konusunda bir anlaşmam olmadı. Bunun için Trabzonspor ile konuşmak lazım. Futbolda ilerisi için her şey olabilir'' dedi. Yattara, Türk vatandaşlığı için başvuru yaptığını, başvurusunun kabul edilmesi halinde de isminin İbrahim Yattara olacağını belirtti.

06.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray Kalli ile yollarını ayırdı

  Türkiye'deki kariyeri fırtınalı geçti

  Yanal: Yeni bir Trabzonspor geliyor

  Süper Lige teknik adam dayanmıyor

  G.Saray Ankara'da G.Birliği önünde 3 puan arıyor

  Haftanın maçında Sivas, Beşiktaş'ı konuk ediyor

  Basketbolda dev derbi: Fenerbahçe-Beşiktaş

  Voleybolda lider Eczacıbaşı Fenerbahçe ile oynuyor

  Mehmet Okur'un 17 sayısı Utah Jazz'ı zafere taşıdı

  Nouma Beşiktaş-Sivas maçını yorumlayacak

  Beklenen gelişme


 Son Dakika Haberleri