Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim: F.Bahçe ile anlaşmadım

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, basında F. Bahçe ile anlaştığı yolundaki haberlere sert tepki gösterdi. Terim, kimseyle görüşmediğini, 2008 finalleri boyunca hiçbir takımla transfer görüşmesi yapmayacağını tekrarladı. Tecrübeli hoca, Emre Belözoğlu'nun F. Bahçe'ye transferi ile ilgili olarak "hayırlı olsun" dedi.

A Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki iddiaya sert tepki gösterdi. Almanya'daki kampta bir basın toplantısı düzenleyen Terim'e gazeteciler ilk olarak Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki sorular soruldu.Terim, transfer haberleri hakkında şunları söyledi:

BEN KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM

"Medyamızda çıkan bazı haberlere nasıl yaklaşmak lazım bilmiyorum. Ama işin tuhaf tarafı şu. Yazarken açıp aramak teyit ettirmek yok. Yazdıktan sonra soruyorsunuz. Ana haber bültenlerinde bunun 1. haber olması doğru olduğu anlamına gelmez. Bu tip haberleri bana yazmadan önce sormanızda yarar var. Eğer haber atlamak korkusuyla bu haberleri yapıyorsak o zaman da bunu size kim fısıldamışsa gidin ona sorun. Bunu size kim söylediyse gidin ona sorun. Ben burada oyuncularımızın ve teknik heyetimin son bir haftaya girilmişken konsantrasyonu için inanılmaz çaba harcarken basın bu konuda yardımcı olmuyor. Ben kimseyle görüşmedim, daha önce de görüşmediğimi söylemiştim."

10-15 GÜN BİZİ RAHAT BIRAKIN

Fatih Terim bu açıklamalarının yanında takımın konsantrasyonunu bozduğu gerekçesiyle futbolcu transferlerine de tepki gösterdi. Terim, "Oyuncu transferleri de bizi bir hayli üzüyor, konsantrosyonumuzu bozuyor." diye konuştu. Terim basın mensuplarından ricada da bulunarak "10-15 gün müsaade edin bize. Bunların ne zamanı ne de yeri. Zamanlamada çok hata yapılıyor. Gece gündüz çalıştığımız bir şeyde destek göremiyoruz. Milletin kafasını karıştıracak saçma sapan haberler ortaya koymayın. Çok açık bir şey var bunu hep söylüyorum. Bu haberi kim fısıldamışsa gidin ona sorun. Olmayan bir şeyle muhattap oluyoruz. Turnuva boyunca hiçbir takım ile görüşmeyeceğimi ifade etmiştim. Dediğimin de güvenilir olduğuma inanıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum."

EMRE F.BAHÇE'YE HAYIRLI OLSUN

Fatih Terim, İngiltere'nin Newcastle takımında oynayan Emre Belezoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili soruya ise kısa bir cevap vermeyi tercih etti: "Biz transfer konuşmuyoruz. Oyuncularımız da öyle. Menajerleri aracılığıyla konuşmaları doğal. Hayırlı olsun Emre'ye de Fenerbahçe'ye de."

F.BAHÇE'DEN TERİM YALANLAMASI

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in transfer edileceği haberlerinin gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ''Bazı gazetelerde kulübümüzün Milli Takımlar Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim'i transfer edeceğine ilişkin haberler yer almaktadır. Söz konusu haberler kesinlikle doğru değildir. Kulübümüzün Sayın Terim ile herhangi bir görüşmesi ya da transfer çalışması yoktur. Avrupa Şampiyonası öncesi ya da sonrası da bu tarz bir görüşme olmayacaktır.''

MİLLİ TAKIMA BAŞARILAR DİLEDİ

Kulüp açıklamasında ayrıca, ''Sayın Terim başta olmak üzere, teknik heyet ve tüm sporcularımıza Avrupa Şampiyonası'nda yürekten başarılar diliyoruz. Umudumuz milli takımımızın Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi gururlandıracak sonuçlara imza atmasıdır'' denildi.

01.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim: F.Bahçe ile anlaşmadım

  Emre 3 yılda 10.5 milyon Euro alacak

  Egemen ve Selçuk Trabzon’la 3'er yıllık sözleşme imzaladı

  Hagi G.Saray'a giderse sevinirim

  F.Bahçe Ülker, Türk Telekom 4. defa

  Güngören Belediye'nin şampiyonluk turu

  Şota 3 Haziran'da futbola veda ediyor

  NBA'de 2. finalist Celtics oldu

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır