Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hagi G.Saray'a giderse sevinirim

GALATASARAY'IN efsane kadrosundaki defansın değişmez ismi Popescu, Hagi'nin Galatasaray'la anlaşmasına çok sevineceğini söyledi.

Romanya Galatasaraylılar Derneği'nin şampiyonluk balosuna katılan Gheorghe Popescu, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Galatasaray kulübünün Hagi ile el sıkışmasından çok memnun kalacağını söyleyen Popescu, "Çünkü benim gibi Hagi de Galatasaray'ı çok seviyor. Hagi de, bütün Türk kamuoyu tarafından seviliyor. Her ikimizin Galatasaray'da güzel anıları oldu" şeklinde konuştu.

MÜKEMMEL BİR KADROMUZ VARDI

Bu sevginin Hagi için büyük bir avantaj olduğunu düşünen Popescu, başarı ya da başarısızlığın tek kişiye mal edilmemesini istiyor. Popescu şöyle konuştu: "Nasıl ki bizim dönemimizde Galatasaray'ın başarısı sadece ikimize bağlı değildi; mükemmel futbolcuların yanı sıra projeler üreten bir antrenörümüz vardı. Bizi yönlendirip motive ediyordu. Biz o zamanki antrenöre güvenmeseydik, Barcelona'yı bırakıp Galatasaray'a gelmezdik."

GALATASARAY'DA GÖREV ALMAM

Hagi el sıkıştığı takdirde kendisine de Galatasaray yolu gözüküp gözükmediği sorusuna ise Popescu, "Hagi Galatasaray'da antrenörken böyle bir şey vardı. Hagi antrenör, ben kulüpte genel menajer olacaktım. Ama şimdi başka projelerim var. Futbola dönmek istemiyorum" şeklinde cevapladı. Euro 2008'le ilgili olarak, elemeleri geçen bütün takımların eşit şansa sahip oldukları düşüncesini dile getiren Popescu, Romanya'nın sürpriz yapabileceğini belirtirken, Türkiye'ye ilişkin "şansı büyük" değerlendirmesinde bulundu.

GÖRKEMLİ ŞAMPİYONLUK GECESİ

Romanya'daki Galatasaray taraftarları görkemli bir balo ile şampiyonluk kutlaması yaptı. Bükreş'in lüks otelleri arasında yer alan Howard Johnson'da Galatasaraylılar Derneği tarafından düzenlenen gecede, genç yaşlı, işadamı işçi her kesimden taraftar şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.

01.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim: F.Bahçe ile anlaşmadım

  Emre 3 yılda 10.5 milyon Euro alacak

  Egemen ve Selçuk Trabzon’la 3'er yıllık sözleşme imzaladı

  Hagi G.Saray'a giderse sevinirim

  F.Bahçe Ülker, Türk Telekom 4. defa

  Güngören Belediye'nin şampiyonluk turu

  Şota 3 Haziran'da futbola veda ediyor

  NBA'de 2. finalist Celtics oldu

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır