Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ronaldo'nun transferi devlerin arasını açtı

İSPANYA'DA futbol transfer pazarının en büyük gündem maddesi olan Cristiano Ronaldo'nun, Real Madrid'e gelme ihtimali her geçen gün daha da artıyor.

Avrupa Şampiyonası'nda Almanya'ya 3-2 yenilerek elenen Portekiz'in yıldız futbolcusu Ronaldo, Real Madrid'e geleceği iddialarıyla ilgili ''büyük ihtimal'' derken, 3 güne kadar geleceğinin netleşeceğini belirtti. Ronaldo, ''Önümüzdeki 2 günde büyük yenilikler olacak. Olasık çok büyük ama bana bağlı değil. Somut bir teklif olduğunu biliyorum, bakalım önümüzdeki günlerde anlaşmaya varabilecekmiyiz'' şeklinde konuştu.

REAL MADRİD PARAYI DÜŞÜNMÜYOR

Bu arada Real Madrid Kulübü Genel Direktörü Miguel Angel Arroyo da, ''Ronaldo, Real Madrid'te oynamak istediğini söylediğinde, iki kulüp arasında görüşme vardı. Eğer Manchester United satmak istiyorsa biz zevkle bir anlaşmaya varırız. Ücrette anlaşılır'' dedi. Diğer yandan İspanya'da Ronaldo'nun Real Madrid'e gelme olasılığı yüksek gösterilse de İngiltere'den yapılan açıklamalar bunun o kadar da kolay olmayacağını gösterdi. Manchester United'in sahibi Glazer ailesi, ''Cristiano Ronaldo'nun kendisi istese bile onu satmayı hiçbir şekilde kabul etmiyoruz'' açıklamasında bulundu. Manchester United'ta özellikle teknik direktör Alex Ferguson, Ronaldo'nun satışına karşı çıkıyor.

M. UNİTED: RONALDO SATILIK DEĞİL

Öte yandan İngiltere Premier Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester United, resmi internet sitesinden Cristiano Ronaldo'nun satılık olmadığını açıkladı. Transfer söylentilerinden bunalan İngiliz kulübü, bu yıl 42 gol atarak hem Premier Lig hem de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun kazanılmasında başrolü oynayan Portekizli Ronaldo'nun kesinlikle satılık olmadığını ve tekliflere kapalı olduklarını duyurdu. Ronaldo, Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Portekiz'in önceki akşam Almanya'ya 3-2 yenilerek elendiği maçtan sonra yaptığı açıklamada, büyük ihtimalle Real Madrid'e gideceğini söylemişti.

21.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Ronaldo'nun transferi devlerin arasını açtı

  ALMANLAR SOKAKTA

  Hakan Balta'ya nafaka suçlaması

  İstanbul'da atletizm şöleni

  ASFALTTA TEKERLEKLİ KAYAK YAPIYOR

  İstanbul Büyükşehir Belediye Denizlispor'dan Serhat'ı aldı

  Usta pilotlar yarın Sakarya Hendek'te yarışacak

  Keşan'da Türk-Yunan dostluk maçı yapılacak

  Brezilyalı olsaydım İspanya'da ligin yıldızı olurdum

  Trabzon transferi haftaya bitirecek

  Bayan voleybolcular ABD'yi 3-1'le geçti

  Kayserispor gurbetçi Umut Koçin'e 4 yıllık imza attırdı

  TSYD turnuvasına başkentin 4 süper lig takımı katılacak

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır