"Gerçekten" haber verir 09 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Esad: Bush varken, barış yok

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, bu hafta sonunda Fransa’ya yapacağı ziyareti, ülkesinin dışa açılması için tarihî bir fırsat olarak gördüğünü söyledi.


Zirvede Berlusconi skandalı

ABD, G-8 zirvesini izleyecek Amerikalı gazetecilere dağıttığı, hakaret içeren biyografi için İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’den resmen özür diledi

ABD, çekilme takvimi vermiyor

Beyaz Saray, ABD ile Irak arasında yapılan, Amerikan askerlerinin 2008’den sonraki mevcudiyetine ilişkin görüşmelerin, çekilme konusunda kesin bir tak


  Rice’dan, Rusya ve Gürcistan’a itidal çağrısı

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, füze savunma sistemiyle ilgili anlaşmayı imzalamak üzere geldiği Çek Cumhuriyeti’nde, Rusya ve Gürcistan’a “kışkırtıcı eylemlerden uzak durmaları” çağrısında bulundu.


  Kadınlara papaz olma yolu açıldı

İNGİLTERE Anglikan Kilisesi Meclisinin, kilisede uçun süredir tartışmalara yol açan kadınlara ayin yönetme hakkı tanıyan reformu oylarıyla desteklediği açıklandı.


  Pakistan Afganistan’ın suçlamalarını reddetti

PAKİSTAN Başbakanı Seyid Yusuf Rıza Gilani, Afganistan’da Hindistan’ın Kabil Büyükelçiliği girişinde düzenlenen intihar saldırısında ülkesinin istihbarat servisinin hiçbir rol oynamadığını söyledi.


  ADL, Ermeni tezinden çark etti

Yahudi karşıtlığıyla mücadele eden ve Amerikan siyasetinde önemli etkiye sahip olan İftira ve İnkara Karşı Mücadele Birliği (Anti-Defamation League - ADL) yetkilileri, geçtiğimiz hafta Türkiye’de üst düzey kabul gördü.


  Çin’de, 100 milyon tek çocuk var

ÇİN’DE 100 milyon çocuğun, ailelerinin tek çocuğu olduğu bildirildi.


  Hırsızı, çay ve sohbetle yatıştırdı

Japonya’da bir kadın, eli bıçaklı hırsızı bir bardak çay ve sohbetle yatıştırarak, 6 aylık bebeğiyle birlikte muhtemel bir saldırıdan yara almadan kurtuldu.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır