"Gerçekten" haber verir 11 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Aragones işi sıkı tutuyor

2008-2009 sezonuna Avusturya'nın kayak merkezi Kitzbühel'de hazırlanan Fenerbahçe çalışmalarını günde çift idman yaparak sürdürüyor.

Kitzbühel kasabasındaki mahalli takımın sahasında teknik direktör Luis Aragones yönetiminde yapılan ve 1,5 saat sünen çalışmada, İspanyol teknik adam öğrencilerini zaman zaman çok sert şekilde uyarıyor. Antrenmana topla yürüyüş yaparak başlayan sarı-lacivertli futbolcular, dar alanda paslaşma ile devam ettikleri idmanda daha sonra, hava topu çalışması yaptılar. Aragones, çalışmanın ikinci bölümünde oyuncularını 2 gruba ayırarak, yarı alanda tek kale maç yaptırdı. Oyunu sık sık durduran Luis Aragones, hata yapan futbolculara isimleriyle seslenerek sert bir şekilde uyarıda bulundu.

DEİVİD BUGÜN KAMPA KATILIYOR

Bu arada, Almanya'nın Münih kentinde başarılı bir ameliyat geçiren Deivid De Souza'nın Cuma günü öğleden sonra Fenerbahçe'nin kampına katılacağı ve tedavisine burada kulüp sağlık ekibi tarafından devam edileceği öğrenildi. Menajer Volkan Ballı, 12 Temmuz Cumartesi günü Kufstein kasabasında İngiltere ikinci lig takımlarından Swindon Town ile bir hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. İkinci hazırlık maçını 16 Temmuz günü Çek Cumhuriyeti'nin ünlü Sparta Prag takımı ile oynayacak olan sarı lacivert ekip, 19 Temmuz günü de yine Çek Cumhuriyeti takımlarından Ceske Budejovice ile üçüncü hazırlık maçını oynayacak.

KEZMAN: SIKI ÇALIŞIYORUZ

Öte yandan golcü Mateja Kezman, yeni sezon için Avusturya'da yapılan kamp ile ilgili izlenimlerini şöyle anlattı: "Yeni bir kamp dönemi, yeni bir hocamız var. Luis Aragones ile çalışmalarımıza başladık. Çok sıkı çalışıyoruz. Bunu böyle yapmamızın nedeni Şampiyonlar Ligi ilk ön elemesi için çok kısa bir süre olması. Yaklaşık 3 hafta sonra ilk maçımıza çıkacağız."

11.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  FIFA: Futbolcular modern köle

  Aragones işi sıkı tutuyor

  Kırkpınar'ın rövanşı Samandıra'da

  Cisse: Beşiktaş'ta bu sezon kupa kaldırmak istiyorum

  G.Saray, İbrahim Toraman'ı almayı düşünmüyor

  Getafe, İbrahim Kaş'ı statta basına tanıttı

  Adidas-NBA 5IVE 2008 turnesi İstanbul'u ziyaret edecek

  G.Saraylı minikler şampiyon

  Hüseyin Avni Aker Stadı 23 bin kişilik oluyor

  Pemra son 16'ya kaldı

  Fatih hoca değişmeli

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır | Site yöneticisi | Editör