"Gerçekten" haber verir 15 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lugano: Artık akıllandım

FENERBAHÇE'NİN Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano, geçen sezon gördüğü kartların kendisini çok sıkıntıya soktuğunu belirterek, ''Geçen sezon, Avrupa maçlarında aynı hareketlere kart görmezken, Süper Lig'de kart görmek benim açımdan normal bir durum değil'' dedi.

Sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı Avusturya'da, FBTV'nin sorularını cevaplayan Lugano, sahada takımını savunduğu pozisyonlarda sürekli kart gördüğünü ifade ederek, ''Öyle maçlar oldu ki, arkadaşlarım resmen sahada dayak yediler, ağır darbelere maruz kaldılar. Ben de buna bir şekilde tepki gösteriyordum. Takımımı savunduğum pozisyonlarda müdahalelerde bulunurken sürekli kart gördüm ve bu kartlar kırmızıya dönüştü. Geçen sezon, Avrupa maçlarında aynı hareketlere kart görmezken, Süper Lig'de kart görmek, benim açımdan normal bir durum değil'' diye konuştu.

Bu konuda gerekli dersleri çıkardığını anlatan Uruguaylı futbolcu, ''Sahada daha akıllı ve gözlemci olacağım. Umuyorum bize karşı yapılan hatalarda da aynı tutum sergilenir ve hatalar tekrarlanmaz. Önümüzdeki sene inşallah hakem yönetimi ve benim sahadaki duruşum açısından olumlu bir sene olur. Takımıma maksimum seviyede yardımcı olurum ve arkadaşlarımı yalnız bırakmam'' şeklinde konuştu. Lugano, yeni teknik direktörleri Luis Aragones ile yeni başarılara imza atmak istediklerini, takımın ve teknik direktörlerinin büyüklüğüne yakışır bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Uruguaylı savunma oyuncusu ,bu sezon her kulvarda başarı hedeflediklerini belirterek, "Geçen sene kaçırdığımız lig şampiyonluğunu bu sezon kazanarak, kendimizi affettirmek istiyoruz. Türkiye Kupası özlemine de artık bu sene son vermeyi hedefliyoruz.'' şeklinde konuştu.

15.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Kewell kime gönderme yaptı?

  Aragones'e Valencia kancası

  Lugano: Artık akıllandım

  BEŞİKTAŞ'TA KEYİFLER YERİNDE

  Sivasspor'un ilk Avrupa zaferi

  Güiza bugün imza atıyor

  Aydın: G.Saray'da başarılı olacağım

  NBA, İran Millî Takımını yaz turnuvasına dâvet etti

  Boğazda bugün Kiteboard özel etabı yapılacak

  Kremlin Meydanında Formula 1 gösterisi

  Samsunspor başkanlığına Fuat Köktaş seçildi

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır | Site yöneticisi | Editör