"Gerçekten" haber verir 28 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Darbe değil, özgürlük istiyoruz

BİNLERCE darbe karşıtının katıldığı mitingde bugüne kadar bütün darbe ve anti-demokratik hareketlerin planlandığı Ankara’nın çok başıboş bırakıldığı belirtilerek, “Şimdi, içinden geçtiğimiz ağır çekim darbe sürecinde, ortaya dökülen Ergenekon çetesine ve parti kapatmalara karşı Ankara sokaklarında ses çıkarmak zamanıdır.” denildi.


KAPATMAK İÇİN EN AZ 7 OY GEREKİYOR

Mahkeme heyeti, karar verene kadar müzakerelerini aralıksız sürdürecek. Anayasaya göre, partinin kapatılmasına karar verilebilmesi için, 11 asıl üyeni

K. Irak’a bir harekât daha

GENELKURMAY Başkanlığı, Irak’ta Kandil bölgesinde tesbit edilen PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne ait hedeflere karşı Türk Hava Kuvvetlerine mensup savaş


  Süleyman Çelebi rahmetle anıldı

‘’Mevlıd-ı Şerıf’’ın yazarı Süleyman Çelebi, ölümünün 586. yılında, Bursa’daki mezarı başında anıldı.


  Hızlı tren yaygınlaşacak

TCDD 6. Bölge Müdürü Hasan Tahsin Köprülü, yaptığı açıklamada, kara yollarına göre daha güvenli ve rahat olması sebebiyle demir yollarına gösterilen ilginin giderek arttığını, bu sebeple yeni yatırımlara ağırlık verdiklerini söyledi.


  Rövanş yakıştırmasını doğru bulmuyorum

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Ergenekon davası, AK Parti hakkındaki kapatma davasının rövanşı mı?’’ sorusu üzerine, ‘’Haşa, hiç öyle birşey yok. O farklı bir olay, bu farklı bir olay. O tür yakıştırmaları da doğru bulmuyorum’’ dedi.


  Yolumuza devam edeceğiz

AKP Genel Merkezi’nce düzenlenen ‘’Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı’’na Ankara’dan katılanlara sertifikaları, Kocatepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle verildi.


  Şemdinli'de mayın patladı: 8 ölü

HAKKARİ'NİN Şemdinli ilçesinde kamyonetin geçişi sırasında teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucu ilk belirlemelere göre aynı aileden 3 kişi öldü.


  Dünya gözünü pamuğa çevirdi

Adana Ticaret Borsası Başkanı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Coşkuntuncel, dünyanın gözünü pamuk üretimine çevirdiğini, pamuğun önemini anladığını, Türkiye’nin ise bunu seyretmekle yetindiğini savundu.


  Hakkâri’de emniyet güçlerine saldırı

HAKKÂRİ Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, terör örgütü PKK üyeleri tarafından Hakkari Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen saldırıda, can ve mal kaybının olmadığını açıkladı.


  Susuzluk Türkiye'nin değil, dünyanın da problemi

Sulak alanların korunması, kirliliğin önlenmesi ve kirlenen suyun temizlenmesi olarak nitelendirilen su yönetimi, sadece Türkiye’de değil, bütün dünyada çözülmesi gereken en önemli sorun olarak değerlendiriliyor.


  Piknikçilerin yeni gözdesi: Alabalık

KIRMIZI et ve tavuktan sıkılan birçok aile, pikniklerini taze alabalık alabildiği tesislerin çevresinde yapmaya başladı.


  Domates para etmeyince salça oldu

BU yıl yaş sebze ve meyve ihracatında yaşanan daralma sebebiyle kilosu birkaç kuruşa bile alıcı bulamayan domates, üreticiler tarafından salça yapılarak, çöplüğe atılmaktan kurtarılıyor.


  İş kazaları daha kapsamlı incelenecek

TÜRKİYE İstatistik Kurumu (TÜİK), iş kazalarının daha kapsamlı incelenmesine yönelik çalışma başlattı.


  Bayburt'ta dokuyup, İstanbul'a satıyor

BAYBURT'TA, valilik tarafından açılan kurslarda tezgâhta ‘ehram’ dokumayı öğrenen Süleyha Demir, dokuduğu ehram bezini İstanbul’a satarak, aile ekonomisine katkı sağlıyor.


  İmamların maaşı Türkiye’den

İHH tarafından yayınlanan İnsanî Yardım dergisinde yer alan habere göre İHH’nın Bosna’daki en önemli çalışmalarından biri, savaş döneminde gösterdiği mukavemet sebebiyle Bosna’nın Çanakkale’si olarak görülen Gorajde’de, Çayniçe, Foça, Rogatitsa, Rudo, Vişegrad ve Zepa bölgelerinde bulunan imamların maaşlarının ödenmesinin üstlenilmesi oldu.


  Tavşan Adası turist akınına uğruyor

BODRUM’DA bulunan ve denizden yürüyerek ulaşılabilen Tavşan Adası’nı her gün yüzlerce yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır