"Gerçekten" haber verir 28 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Pekin 2008'de geri sayım başladı

2008 Pekin Olimpiyatları'nda, oyunlara katılacak sporcu, antrenör ve idarecilerin kalacağı Olimpiyat Köyü, resmi törenle açıldı. ABD Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) mücadele eden Çinli basketbolcu Yao Ming, Yi Jianlian ve Wang Zhizhi önderliğinde, sporcular ve yetkililerden oluşan 265 kişilik delegasyon, konfeti yağmuruyla başlayan töreninde hazır bulundu.


Sivas'ın Avrupa macerası sona erdi

FUTBOLDA UEFA Intertoto Kupası 3. turunda Portekiz temsilcisi SC Braga'ya 2 maçta da yenilerek elenen Sivasspor, geçen sezon ligde elde ettiği başarıy

G.Saray alkışlar arasında çılıştı

GALATASARAY 2008 - 2009 sezonu hazırlık çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dün sabah basın ve taraftara açık yaptığı antrenmanla sürdürdü.


  Kara: Altın Kemer'e göz koydum

647. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Recep Kara, hedefinin önümüzdeki yılda başpehlivanlığı kazanarak, altın kemerin ömür boyu sahibi olmak olduğunu belirtti.


  Yıldız voleybolcular 3. defa Balkan Şampiyonu oldu

8. Balkan Yıldız Bayanlar Voleybol Şampiyonası, Yunanistan'ın Portaria kentinde sona erdi. Final maçında Sırbistan'ı 3-1 yenen Türkiye, tarihinde 3. kez Balkan Şampiyonu oldu.


  Prens Adaları Yüzme Yarışlarını F.Bahçe kazandı

24. Uluslararası Prens Adaları Yüzme Şampiyonası'nda Fenerbahçe birinci oldu. Kınalıada Su Sporları Kulübü Başar Acarlı Tesisleri'nde 2 gün süren ve Speedo'nun sponsorluğunda düzenlenen şampiyonaya, 27 takım ve 415 sporcunun katıldığı açıklandı.


  Türk öğrenci boksörler 7 madalya topladı

TÜRK Milli Takımı, Avrupa Öğrenciler Boks Şampiyonası'nda 1 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı.


  Avusturyalı holiganlar Budapeşte'de olay çıkardı

FUTBOLDA UEFA Intertoto Kupası 3. tur rövanş maçında karşılaşan Budapeşte Honved ve Strum Graz taraftarları arasında kavga çıktı.


  Beşiktaş Divan Kurulu üyeleri piknikte buluştu

BEŞİKTAŞ Divan Kurulu'un her yıl geleneksel olarak düzenlediği piknik BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde birçok ismin katılımıyla gerçekleştirildi.


  Eski millî futbolcular 2 bakanla maç yaptı

KARABÜK'ÜNOvacık ilçesinde yapımı tamamlanan Sporcu Eğitim Merkezi'nin açılışı sonrasında eski milli futbolcular ile 2 bakan dostluk maçı yaptı.


  G.Antepspor, Santos'un 10 numarısını transfer etti

GAZİANTEPSPOR, İvan De Souaza ve Beto'dan sonra FC Santos kulübünde futbol hayatını sürdüren Brezilyalı 28 yaşındaki forvete dönük orta saha oyuncusu Rodrigo Barbosa Tabata'yı kadrosuna kattı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır