"Gerçekten" haber verir 09 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

MERAK TAHRİKİ VE TATİL



Geri bildirim (Feed Back)



ZİHİN TUTULMASI



Hiç değişmeyen mekanizmamız



Diyarbakırspor'u Erzik kurtardı

FIFA Disiplin Kurulu, 2005-2006 sezonunda Bosna Hersekli futbolcu Mikiç'in transfer ücretini ödemediği gerekçesiyle Diyarbakırspor'a verilen 6 puan silme cezasını kaldırdı.



Pekin 2008'de bugün 9 sporcumuz yarışıyor

ÇİN'İN başkenti Pekin'de dün akşam yapılan açılış töreniyle resmi olarak başlayan Olimpiyat Oyunları'nda bugün 5 dalda toplam 9 Türk sporcu mücadele edecek.



Beşiktaş'ta ödemeler düzenli yapılıyor

BEŞİKTAŞ Futbol Takımı Kaptanı Matias Emilio Delgado, futbolcuların geçen yıldan kalan alacakları için genel menajer Sinan Engin ile görüştüğü yönünde medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.



G.Saray'da akşam maç, sabah idman

GALATASARAY, önceki gece Bursaspor'la yaptığı özel maçın ardından dün sabah yaptığı antrenmanla Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Steaua Bükreş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.



Adalet Bakanı Şahin oyunların açılışını izledi

ADALET Bakanı Mehmet Ali Şahin ile Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu güreşçi, AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, olimpiyat oyunlarının açılışını izlemek üzere Pekin'e geldi.



Avustralya evsahibi Çinlilerden şikâyetçi

AVUSTRALYA Olimpiyat Komitesi Başkanı John Coates, ev sahibi Çin ile ilgili şikayetlerini dile getirdi.



Dopingli Rus atlet evine gönderildi

2008 Pekin Olimpiyatları'nda mücadele etmesi beklenen Rus atlet Roman Usov, doping yaptığının belirlenmesinin ardından Rus kafilesinden çıkarıldı.



Nazmi Avluca Pekin'den sonra millî takımı bırakıyor

UZUN yıllardır Türkiye'yi dünya minderlerinde başarıyla temsil eden milli güreşçi, dünya ve Avrupa şampiyonu Nazmi Avluca, olimpiyatların ardından Milli Takım'ı neden bıraktığını Cihan Haber Ajansı'na anlattı.



Beşiktaş'ta 2 İbrahim için af baskısı artıyor

BEŞİKTAŞ Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Yönetim Kurulu'nun, camianın sesine kulak vererek İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın affetmesi gerektiğini söyledi.



Dünya Şampiyonu İsmet Atlı'nın eşi vefat etti

DÜNYA ve Olimpiyat şampiyonu eski milli güreşçi İsmet Atlı'nın acı günü.



F.Bahçeli Newlin Türk Basketbol Millî Takımında

GEÇTİĞİMİZ sezon Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi(TBBL) takımlarından BOTAŞ Spor'da forma giyen, önümüzdeki sezon içinse Fenerbahçe ile anlaşan ve kısa süre önce Türk vatandaşlığına geçen Kristen Michelle Newlin, Avrupa Şampiyonası eleme grubu hazırlıklarını Adana'da sürdüren (A) Milli Bayan Basketbol Takımı'nın kadrosuna dahil edildi.



Mersin'de sentetik atletizm pisti tamamlanıyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, ''Mersin, yapımı için çalışmaların başladığı sentetik yüzeyli atletizm pistinin tamamlanması ile önemli bir atletizm merkezi haline gelecek'' dedi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır