"Gerçekten" haber verir 18 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Hyundai Matrix yenilenen yüzüyle dünyada

HyundaI'nİn bütün dünya için sadece İzmit Fabrikası'nda üretilen MPV-B segmentindeki modeli Matrix, yenilenen yüzüyle Türkiye ve dünya yollarına çıktı. Yeni tasarımıyla daha da çekici bir görünüme kavuşan Matrix'in, Türkiye ve Avrupa pazarında bütün özellikleriyle daha da fazla müşteriye ulaşması planlanıyor.

İlk kez 2005 yılı Eylül ayında ülkemizde satışa sunulan ve 2007 Nisan ayından itibaren de sadece Türkiye'de üretilip dünya pazarlarına ihraç edilmeye başlanan Hyundai Matrix, yenilenen görünümü ve özellikleriyle 2008 yılı Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı'yla dünyaya tanıtıldı. Matrix kısa sürede, özellikle şehir içi kullanımda çocuklu aileler tarafından tercih edilen ve Türkiye binek araç pazarında yüzde 3.4 oranında bir paya sahip olan MPV'ler arasında kendine önemli bir yer edindi ve 2008 yılının ilk 7 aylık satışları itibariyle Türkiye'nin en çok tercih edilen 2'nci MPV'si konumunu sürdürdü. Gerek günlük işlerde gerek hafta sonu gezilerinde her türlü ihtiyaca cevap verebilecek özelliklere sahip olan Matrix, 25 yaş üstünde yer alan, A-B ve C sosyo-ekonomik statüsündeki çocuklu aileleri ve genç çiftleri hedefliyor. Matrix'in pratik, ekonomik, fonksiyonel, ergonomik, güvenli, sosyal, şehirli, rahat ve kendine güvenen bir karakteri bulunuyor.

18.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Hyundai ‘i10’nu keşfedin

  308 CC ile gökyüzünün keyfi

  Captiva veya Epica alanlara navigasyon hediye

  Bir Çin markası daha Türkiye’de

  Hyundai Matrix yenilenen yüzüyle dünyada

  Ticaretin yıldızları Türkiye’yi dolaştı

  Yeni Caddy Life’ı seveceksiniz

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır