"Gerçekten" haber verir 23 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray iyi oynuyor

G.Saray sezon başından bu yana ilk defa bir lig maçını rahat kazandı diyebiliriz.

Maç öncesi oyuncu yapısına baktığımızda bu maçtan G.Saray'ın başı ağırabilir diye düşünmüştüm. Ancak ofans ağırlıklı kadro, gerektiği zamanlarda defansa da yardım edince bir kaç pozisyon dışında sıkıntı yaşamadı. Bunların birinde golcü Taner Güller'i Kocaelispor'u öne geçirdi. G.Saray golü yedi yemesine ancak güzel oyununu sürdürmeye devam etti. Bu şekilde devam ederse, G.Saray maçı kaybetmez hatta kazanır diye düşünüyordum. Nitekim ikinci devre G.Saray öne geçti. Bir ara Kocaelispor baskı yaptıysa da, ilerleyen dakikalarda, G.Saray farka gitmeyi bildi.

G.Saray bu sezon Türkiye liglerinin en kaliteli kadrosuna sahip. 12 futbolcusunun sakatlığına rağmen oynayan oyuncular olmayanları aratmadılar. Sadece Aydın sakatlığı sebebiyle etkili olamadı. Onu da ikinci yarıda Skibbe kenara aldı. Oyuna giren Yaser pek etkili değildi. Bu oyuncunun kendini geliştirmek için çabalaması lazım. Yoksa bu boşlukta bulduğu forma şansını her zaman bulamayabilir. Mesela Alpaslan son yarım saat bulduğu şansı çok iyi kullandı. Baros'a yaptığı asist çok başarılıydı. Skibbe onu bu oyunundan sonra düşünecektir.

G.Saray yukarıda da belirttiğim gibi değerli oyunculara sahip.Lincoln eğer kendini maça verirse neler yapacağını bu maçta bir kez daha gösterdi. Böyle bir oyuncudan yararlanmak veya yararlanamamak teknik direktörün elinde. Deniliyor ki, sırtı sıvazlanır ve sevilirse iyi işler yapar. O da teknik adamın görevi. Ne gerekiyorsa yapsın artık. Kewell gerçekten çok klas bir oyuncu. Mükemmel oyun yönlendirmesi ve insiyatif almasıyla G.Saray'a çok faydalı oluyor.

Bunların yanında Baros kalitesinde bir golcü var ki; uyum süreci bittiğinde gol krallığının bir numaralı adayı olacaktır. Bu maçta G.Saray oyunuyla zevk verdi. Tabi ki bir takım eksikleri hâlâ var. Eğer bunları da hallederse G.Saray bu sezonun hedeflerine varma yolunda başarıyla yürüyebilir.

SAİD OKUR

23.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray iyi oynuyor

  Goller yabancılardan

  Beşiktaş koltuğu devraldı

  DEİVİD VE VEDERSON KOŞULARA BAŞLADI

  Alman kulüpleri Eren Derdiyok'un peşine düştü

  Banvit Basketbol Turnuvası bugün Bandırma'da başlıyor

  Nonda'ya 7 dikiş atıldı

  UEFA Şükrü Saraçoğlu Stadını teftiş edecek

  4 büyüklerde fire yok

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır