"Gerçekten" haber verir 23 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş koltuğu devraldı

SÜPER Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Gaziantepspor'u 3-0 yenen Beşiktaş, 1 hafta sonra liderlik koltuğunu geri aldı.

Geçen haftaki Trabzonspor beraberliğiyle liderliği Sivasspor'a kaptıran siyah-beyazlılar, 3-0'lık Gaziantepspor galibiyetiyle, 10 puan ve gol averajıyla Trabzonspor'un önünde 4. hafta sonunda yeniden liderliğe yükseldi. İstanbul'a yenilgisiz gelen ilk 3 haftanın flaş takımı Gaziantepspor ise bu sonuçla ligdeki ilk yenilgisini aldı. 2008-2009 sezonuna iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, şimdiye dek yaptığı 7. resmi maçta 6. galibiyetini aldı. Turkcell Süper Lig'de 4 maçta 3 galibiyete ulaşıp, yalnızca Trabzonspor ile berabere kalan siyah-beyazlılar, UEFA Kupası'nda ise 3 maçta 3 galibiyet elde etti. Gaziantepspor maçını da gol yemeden tamamlayan Beşiktaş, yaptığı son 5 resmi maçta kalesinde gol görmedi. Turkcell Süper Lig'deki ilk maçında Antalyaspor'u 3-2 yendiği maçta 2 gol birden yiyen siyah-beyazlılar, ardından yaptığı 2 UEFA Kupası, 3 de lig maçında kalesini gole kapattı. Beşiktaş, bu süre içinde, UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında Bosna-Hersek'in NK Siroki Brijeg takımını 4-0 yenerken, Turkcell Süper Lig'de de Konyaspor'u 2-0 yenip Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı ve Gaziantepspor'u 3-0 ile geçti.

BOBO'DA 49. GOL SEVİNCİ

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Bobo, siyah-beyazlı forma altında resmi maçlardaki 49. golünü Gaziantepspor'a attı. 2005-2006 sezonunun devre arasından itibaren Beşiktaş forması giyen Brezilyalı futbolcu, Turkcell Süper Lig'de 29, TFF Süper Kupa'da 1, Fortis Türkiye Kupası'nda 12, Avrupa kupalarında ise 7 kez fileleri havalandırdı.

23.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray iyi oynuyor

  Goller yabancılardan

  Beşiktaş koltuğu devraldı

  DEİVİD VE VEDERSON KOŞULARA BAŞLADI

  Alman kulüpleri Eren Derdiyok'un peşine düştü

  Banvit Basketbol Turnuvası bugün Bandırma'da başlıyor

  Nonda'ya 7 dikiş atıldı

  UEFA Şükrü Saraçoğlu Stadını teftiş edecek

  4 büyüklerde fire yok

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır