"Gerçekten" haber verir 29 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Camiye kilise desteği

KATOLİK PİSKOPOSLARDAN BİLDİRİ Alman Piskoposlar Konferansı çerçevesinde bir araya gelen Katolik piskoposlar, ülkede cami yapımını desteklediklerini açıkladılar. Konferans sonunda bildiri yayınlayan 67 piskopos, halk arasında cami yapımıyla ilgili korku ve endişe oluşturulmaması gerektiğini bildirerek, konunun siyasî malzeme yapılmaması çağrısında da bulundu.


Alternatif DP olacak

ALTI YILDA NEREYE GELDİK? DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, ‘’AKP iktidarının ülkeyi yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklardan kurtaramayacağını’’ ifade eder

Yolsuzluk yapanı teşkilâta sokmayacağız

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, memleketin soyanların tamamının iktidar partisinin etrafında yuvalanıp, oradan nasiplenmeye çalıştıklar


  Engeller kararlılıkla aşılır

ABD’deki Alman Marshall Fonu adlı düşünce kuruluşunun Türkiye Direktörlüğü görevini 1 Kasım'da üstlenecek olan Özgür Ünlühisarcıklı, Türkiye’nin AB'ye üyelik sürecinin geri plana düşmesinden hem AB’nin, hem de Türkiye’nin sorumlu olduğunu söyledi. Ünlühisarcıklı, Türkiye’nin AB konusunda yeni bir kararlılık göstermesi halinde önündeki engellerin birer birer kalkacağını belirtti.


  Gül Bağdat’a, Talabani Tahran’a

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye’nin Irak ile ilişkilerine önem verdiğini belirtti ve yakın bir zamanda Bağdat’ı ziyaret etmek istediğini söyledi. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’nin ise yakın bir gelecekte İran’ı ziyaret edeceği bildirildi.


  Dikkat, bayram zehir olmasın!

Türkİye’nİn genelinde son 5 yıl içinde Ramazan Bayramı tatilleri süresince meydana gelen 6439 trafik kazasında, 484 vatandaş vefat etti, 13 bin 470 kişi yaralandı.


  Şehirlerarası otobüsler teknolojiyle donatıldı

ŞEHİRLER Şehirler arası yolcu otobüslerinde, kapalı devre müzik ve TV yayınından sonra koltuklara monte edilen ekranlarda, dijital ve interaktif kanalları izleme, DVD yayını ve internete bağlanma imkânı sunuluyor


   Doğanyurt İlçesindeki Doğanyurt Lisesi öğretmensiz kaldı

ÖSS’DE, SÖZ-2’de Türkiye birincisi, SÖZ-1’de ise Türkiye üçüncüsü olan Kastamonu’nun Doğanyurt İlçesindeki Doğanyurt Lisesi öğretmensiz kaldı.


  Rektörlük binası hastane olacak

BOZOK Üniversitesi, Yozgat’ta aradığı uygun binayı bulamayınca rektörlük hizmet binasını Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne dönüştürme kararı alıp, çalışma başlattı.


  Operasyonda 21 kişi tutuklandı

KONYA polisinin düzenlediği operasyonla, çıkar amaçlı suç örgütü kurdukları iddiasıyla gözaltına alınan ve mahkemeye çıkarılmak üzere Adana’ya getirilen 43 kişiden, aralarında Nusret Argun’un da bulunduğu 21 kişi tutuklandı.


  Liderlerin bayram programları belli oldu

LİDERLER, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde, TBMM’nin yeni yasama yılı açılış törenine katılacak olmaları dolayısıyla Ankara’da bulunacaklar.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır