"Gerçekten" haber verir 29 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon 134 hafta sonra lider

TÜRKCELL Süper Lig'de dün Antalyaspor'u 3-2 yenerek bin 457 gün sonra liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor'da, kulüp başkanı Sadri Şener uzun bir aradan sonra liderliğe hak ederek yükseldiklerini söyledi.


Beşiktaş'tan hakem ve Olimpiyat Stadı tepkisi

F.Bahçe-Dinamo Kiev maçına Avusturyalı hakem

FENERBAHÇE'NİN Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda 30 Eylül Salı günü Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile yapacağı karşılaşmayı, Avusturyalı hakem Th


  Almanya Mesut Özil'i konuşuyor

ALMAN gazeteleri, Birinci Lig 6. hafta karşılaşmaları çerçevesinde Werder Bremen adına 2 gol atarak takımının TSG 1899 Hoffenheim karşısında 54 kazanmasını sağlayan Mesut Özil'in Bremen'in en iyi oyuncusu olduğunu yazdı.


  Fırat Arslan, Dünya Şampiyonluğunu kaybetti

YARI ağır sıklette WBA Dünya Şampiyonu olan Türk kökenli Alman boksör Fırat Arslan, önceki akşam Hamburg kentindeki karşılaşmada, Panamalı rakibi Guillermo Jones'a teknik nakavtla yenilerek dünya şampiyonluğu unvanını yitirdi.


  Vural, Kocaelispor için yeni çareler arıyor

KOCAELİSPOR ile anlaşan Teknik Direktörü Yılmaz Vural, takımda 17 yeni futbolcu bulunduğunu ve takımın kaynaşması ve adaptasyonu için mesai harcayacağını bildirdi.


  F.Bahçe'de Semih'in sakatlığı ciddi değil

FENERBAHÇE, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) grubunda 30 Eylül Salı Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.


  Sivasspor son 6 maçta yenilgi yüzü görmedi

SÜPER Lig'in flaş takımlarından Sivasspor, son 6 lig maçında yenilgi yüzü görmedi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır