"Gerçekten" haber verir 17 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

KAYIP ADAM LİNDEROTH

GALATASARAY'IN 2007 yılı Haziran ayında büyük umutlarla kadrosuna kattığı İsveçli oyuncu Tobias Linderoth, uzun süreli yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ''Kayıp adam'' haline geldi.


Cüneyt Çakır 6. derbiye hazır

TÜRKCELL Süper Lig'de Galatasaray ile Beşikt 001-2002 sezonundan itibaren Turkcell Süper Lig'de maç yöneten Cüneyt Çakır, daha önce 2 kez ligde Galat

F.Bahçe Ülker'in bugünkü konuğu İspanyol Joventut

FENERBAHÇE Ülker Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi (C) Grubu'ndaki 8. maçında bugün İstanbul'da, İspanyol temsilcisi DKV Joventut ile karşılaşacak.


  Trabzonspor taraftarından Federasyona siyah çelenk

TRABZONSPOR taraftarının, bugün İstanbul 4. Levent'te Futbol Federasyonu binası önüne saat 11.30'da siyah çelenk bırakacağı bildirildi. ''Bordomavi.net'' adlı internet sitesinin giriş sayfasında oklarla Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstanbul'daki binasının işaret edildiği harita üzerine, ''Şaşırmayın, sabrımızı taşırmayın. Size milyonlarca Trabzonsporlu'nun, selamını getiriyoruz. Futbol Federasyonu binasına yürüyoruz'' yazıldı.


  G.Saray-Beşiktaş derbi biletleri satışa çıkıyor

TÜRKCELL Süper Lig'de, ilk yarının son haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında yapılacak derbi maçın biletleri bugün satışa çıkacak. Galatasaray ile Beşiktaş arasında 21 Aralık Pazar günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak derbi maçın biletleri Biletix'ten satışa sunulacak. Derbi maçın tribünlere göre bilet fiyatları şöyle: Numaralı Grup 1: 200 YTL, Numaralı Grup 2: 150 YTL, Kapalı Alt Grup 1: 200 YTL, Kapalı Alt Grup 2: 150 YTL, Yeni Açık Alt: 40 YTL, Yeni Açık Üst: 40 YTL, Eski Açık: 40 YTL.


  Hırsızlar Ferenç Puşkaş'ın mezarını talan etti

DÜNYANIN gelmiş geçmiş en önemli futbolcularının başında sayılan ünlü Macar futbolcu Ferenç Puşkaş'ın mezarını hırsızlar mezarı talan etti. 2006 yılında 79 yaşında yaşama veda eden Real Madrid ve Macaristan Milli Futbol Takımının efsane futbolcusu Ferenç Puşkaş, 2006 yılında başkent Budapeşte'deki Aziz İstvan Katedrali'nde düzenlenen muhteşem bir cenaze merasimi ile gömülmüştü. Daha önce hiç bir futbolcuya nasip olmayan törenle gömülen Puşkaş'ın mezarı dün sabaha karşı kimliği henüz tespit edilemeyen hırsız, ve yahut hırsızlar tarafından soyuldu. Hırsızların bazı gümüş şamdan ve gümüş tasların yanı sıra, antika olan sandalye ve masaları çaldığı kaydedildi.


  Hidayet, Avrupa'da yılın oyuncusu ödülüne aday

AVRUPA'DA YILIN BASKETBOLCULARI SEÇİLİYOR (A) MİLLİ TAKIM KAPTANI HİDAYET, YILIN OYUNCULARI ANKETİNDE ADAY GÖSTERİLDİ. OYLAMALAR OCAK AYINDA SONA ERECEK.


  Hidayet güldü Mehmet üzüldü

NBA'DE Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic, deplasmanda Golden State Warriors'ı 109-98 ile geçerken, milli basketbolcu 12 sayı kaydetti. Oracle Arena'da yapılan karşılaşmada Türkoğlu, 12 sayı, 8 asist ve 7 ribauntla oynarken, Jameer Nelson 32 sayı, 4 ribaunt ve 4 asistle maçın yıldızı oldu.


  MEHMET'TEN 13 SAYI

Milli basketbolcu Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz ise Boston Celtics deplasmanından eli boş döndü: 100-91. TD Banknorth Garden'da yapılan ve 18 bin 624 kişinin izlediği maça ilk 5'te başlayıp, 39 dakikada sahada kalan Okur, 4 kez denediği 3 sayılık atışların 1'inde başarılı olurken, 9 kez denediği 2 sayılık atışların ise 4'ünü sayıya çevirdi. Okur, karşılaşmayı 13 sayı, 6 ribaunt ve 4 asistle bitirdi.


  Sylva: Şampiyonlar Ligi'ne katılmalıyız

TRABZONSPOR'UN SENEGALLİ KALECİSİ SYLVA, "MONACO'DA 3 SEZON BOYUNCA ÜNLÜ KALECİ BARTHEZ'DEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM. BU SEZON SONUNDA ŞAMPİYON OLMALIYIZ YA DA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KATILMALIYIZ'' DEDİ.


  Lugano: Noel'de Türkiye'deyim

FENERBAHÇE'NİN Uruguaylı defans oyuncusu Diego Alfredo Lugano, ''Son oynanan Antalyaspor maçında, Noel tatiline erken çıkmak için kasti sarı kart gördüğü'' şeklindeki iddiaları yalanladı. Sarılacivertli kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Lugano, bu iddiaların bilgisizce ortaya atıldığını ileri sürerek, ''Eşim hamile ve yakında doğum yapacağı için hiçbir yere hareket edemiyoruz. Eşim ve çocuklarımla birlikte Noel tatilini Türkiye'de geçireceğiz'' ifadelerini kullandı. Uruguaylı futbolcu, "Niye ben kasıtlı olarak kart göreyim? Bu konu beni de çok rahatsız ediyor. Çünkü ben oynadığım tüm maçları adeta yaşıyorum. Kendimi inanılmaz derecede yaptığım işe motive ediyorum" şeklinde konuştu.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır