"Gerçekten" haber verir 17 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Enseyi karartmayın, altınları çıkartın

BÜTÇE sunumunu yapan Maliye Bakanı Unakıtan, Türkiye’nin krize hazırlıklı yakalandığını belirterek, “Türkiye’de kimse enseyi karartmasın; bizi iyi günler bekliyor” dedi.



Piyasa kötüleşirse tedbirimizi alırız

MERKEZ Bankası Başkanı Dursun Yılmaz, likidite sıkışıklığının yılın ikinci çeyreğinden itibaren artacağını belirterek, “MB döviz likiditesi için gerekli önlemleri almaya devam edecek” dedi.



1 kilo et için, 8,5 saat çalışmak gerekiyor

TÜRK-İŞ tarafından yapılan araştırmaya göre, asgarî ücretli bir kişinin, kilogram olarak, et için 8,5, zeytin için 5,5, peynir için 5, pirinç ve kuru fasulye için 4’er saat çalışması gerekiyor.



İkinci dalga geliyor

TÜRK Ekonomi Bankası (TEB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Canevi, Türkiye’nin, küresel krizde birinci dalgayı hafif atlattığını belirterek, ikinci dalganın gelişinin hızlandığını ve bunun daha kötü olacağını iddia etti.



Türkiye Kamu-Sen zam istedi

TÜRKİYE Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, piyasaların canlandırılarak üretim ve tüketimin artması, krizin yarattığı olumsuz etkinin bertaraf edilmesi için kamu görevlileri, işçiler ve emeklilerin maaşlarının arttırılmasını talep ettiklerini bildirdi.



KOBİ’lere ikinci cansuyu kredisi

KOBİ’LER ve imalatçı esnaf-sanatkârlara yönelik Sıfır Faizli İkinci Cansuyu Kredi Desteği için başvurular bugün mesai saati başlangıcı itibariyle alınmaya başlıyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır