"Gerçekten" haber verir 18 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Hakem hatalarında kasıt yok

FUTBOL Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, hakem hatalarının futbolun bir parçası olduğunu belirterek, "Hakem hatası tabi ki olacak. Sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde hakem hataları oluyor" dedi. Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener başkanlığında yönetim kurulu Konya'da biraraya geldi. Mahmut Özgener ve beraberindeki heyet Konya Valiliği'ni ziyarette bulundu. Daha sonra basın toplantısı için Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na gelen Özgener, burada hakem hatalarına değindi. Hakem hatalarının normal olduğuna dikkat çeken Mahmut Özgener, hakem hatalarının dünyanın her yerinde yaşandığını belirtti.

ARA TATİLDE HERŞEYİ TARTIŞACAĞIZ

Hakem hatasının futbol oyununun bir parçası olduğunu söyleyen TFF Başkanı Özgener, "Hakem hatası bundan sonra olmayacak dersek popülist konuşmuş oluruz. Hakem hatası tabiî ki olacak. Hakem hataları sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde yaşanan bir olay. Tabi ki hakem hataları skora etki edince kulüpler üzülüyor. Bu duruma kulüpler kadar bizlerde üzülüyoruz. Ama beni en çok üzen bu hataların arkasında kasıt aranmasıdır. Tabi ki hatalar olacaktır, önemli olan çözüm aramak. Kasıt olduğuna inandığımız olaylarda da bunun cezasız kalmayacaktır. Baktığımız zaman biz bunları hata olarak görüyoruz. Bu hafta sonundaki maçların ardından devre arası tatili verilecek. Tatilde ligin başından bu güne kadar yapılan hatalar değerlendirecek. Birçok hata yapıldı. Bu hataları bizler gördük. Muhakkak ki Merkez Hakem Kurulu da gördü. Bunun değerlendirmesinde de devre arasındaki hakem seminerlerimizde hakem kardeşlerimizle paylaşacağız." diye konuştu. Devre arasındaki tatilde kulüp başkanlarıyla toplantılar düzenleyeceklerini aktaran Özgener, sözlerine şöyle devam etti:"Sonuçta hepimiz bu büyük futbol ailesinin bir parçasıdır. Bu toplantılar yaşadığımız oyaların çözümü olacağına inanıyorum. Her şeyi tartışmaya açığız. Hata olmamıştır diyemem ama hatalarda kasıt yoktur bunu bütün gönül rahatlığıyla söyleye bilirim."

18.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Hakem hatalarında kasıt yok

  Şampiyonlar Ligi ve UEFA kuraları yarın çekiliyor

  Süper Lig'in en genç kaptanı Hacettepe'li Orhan

  Türkiye futbolda yeniden 10. sıraya yükseldi

  Efes, Atina'da Panionios önünde galibiyet arıyor

  "Büyük Galatasaray Tarihi" kitabı basıldı

  Ankaraspor genç Özer'i vermemekte kararlı

  FIBA 2010 için Türkiye'ye ültimatom verdi mi?

  F.Bahçe'nin silâhı duran toplar

  Ersun Yanal 48 yaşında

  İşte 25 yılın efsane 11'i

  Trabzonsporlu taraftarlar federasyonu protesto etti

  Denizli, oyuncularını derbiye motive ediyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır