"Gerçekten" haber verir 29 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

Filistin için acil yardım kampanyası

İNSAN Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsanî Yardım Vakfı, İsrail’in hava saldırıları düzenlediği Gazze için acil yardım kampanyası başlattı.

İHH İnsanî Yardım Vakfı’ndan yapılan açıklamada, Gazze’ye ilâç ve gıda yardımında bulunulacağı, ayrıca İsrail saldırılarında yaralanan Filistinliler’in İstanbul’a getirilerek tedavi edileceği bildirildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, ‘’İsrail günlerce, aylarca aç ve susuz bıraktığı Gazze halkını şimdi de tepesine bomba yağdırarak öldürmeye başladı. Buna sessiz kalmayacağız. Filistin’e şifahen değil, acilen yardım lâzım. Biz dün olduğu gibi bugün de Gazze halkının yanındayız. Yeni bir yardım çalışması başlattık.

Gazze’ye ilâç ve gıda yardımında bulunacağız. Hayırsever halkımızın da desteklerini bekliyoruz. Gazze halkının yalnız olmadığını bütün dünyaya göstermeliyiz’’ ifadesini kullandı. Açıklamada, kampanyaya ilişkin bilgilerin 0212 631 21 21 numaralı telefon ya da ‘’www.ihh.org.tr’’ adresli internet sitesinden alınabileceği vurgulandı.

KIZILAY'DAN GIDA YARDIMI

TÜRK Kızılayı, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırının ardından bölgeye 10 tırlık bir konvoyla 11 bin gıda kolisi gönderdi. Türk Kızılayı Genel Müdürü Ömer Taşlı, Etimesgut Yerleşkesi'ndeki Afet Operasyon Merkezi'nde yaptığı açıklamada, İnsanî yardım olarak 10 TIR'lık bir konvoyla içerisinde un, şeker, pirinç, mercimek, nohut, çay, sıvı yağ, hazır çorba bulunan 11 bin gıda kolisinin bölgeye gönderilmek üzere yola çıktığını bildirdi. Taşlı, "Yardımlar, bölgedeki 200 bin ihtiyaç sahibine dağıtılacak" dedi. Taşlı, Kızılayı’nın ilgi ve yardımlarının süreceğini kaydetti.

DENİZ FENERİ’NDEN 100 BİN YTL

MENFUR saldırının ardından harekete geçen Deniz Feneri Derneği de bölgeye ilk etapta 100 bin YTL gönderme kararı aldı. Deniz Feneri, ayrıca Bölgeden tedavi amaçlı hasta getirmek için de girişimlerde bulundu.

29.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İsrail’i yanlıştan dönmeye çağırıyoruz

  İsrail’in, Ankara Büyükelçiliği boş kalmadı

  İsrail’e lânet yağdı

  TBMM DUYARLI OLMAYA DÂVET EDİLDİ

  İSTİSMAR ETMEYİN, HAKKIMI VERİN

  DP lideri Soylu'dan Muharrem ayı mesajı

  Filistin için acil yardım kampanyası

  IMF yerine AB ile anlaşın

  Yeni bir kredi tuzağı

  Türkiye şehitlerine yürüdü

  Denizli beşik gibi

  Sicil affı geliyor

  Karadeniz petrolüne ABD ilgisi

  Kriz, Türk turizmine fırsat sağlayacak

  Serbest bölgelerde ticaret yüzde 4.1 arttı

  Afetlere hazırlıklı değiliz

  Motosiklet kazalarında artış

  Dershaneler zam yapmayacak

  Yüksekova’ya enerji verildi

  Karagöl de kurklığa yenildi

  Bagajı zarar gören yolcuya tazminat

  Kâbe’nin yolları-2008

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır