19 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

G.SARAY İLK DEVREYİ G.BİRLİĞİ İLE KAPATIYOR

GALATASARAY ile Gençlerbirliği, lig tarihinde bugün 77. kez karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Stadında saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

İki takım arasında şimdiye kadar yapılan 76 maçta, sarı-kırmızılılar 42, kırmızı-siyahlılar ise 18 galibiyet elde etti. Taraflar 16 maçta ise eşitliği bozamadı. Lig maçlarında Galatasaray'ın toplam 133 golüne, Gençlerbirliği 81 golle cevap verdi. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Galatasaray, Ankara'da 3-1, İstanbul'da da 2-1'lik skorlarla kazandı.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLARDA 25-5 ÜSTÜN

Galatasaray, evinde oynadığı maçlarda başkent temsilcisi karşısında 25-5 galibiyet üstünlüğü sağladı. Galatasaray ile Gençlerbirliği arasında İstanbul'da yapılan maçların 8'i de berabere sonuçlandı. İstanbul'daki maçlarda sarı-kırmızılılar 76 gol atarken, Gençlerbirliği ise buna 35 golle karşılık verebildi. İki takım arasında ligde yapılan son 7 maçı da Galatasaray kazandı. Sarı-kırmızılı ekip, 2005-2006 sezonunun ilk yarısında 2-1 yenildiği başkent temsilcisiyle daha sonra yaptığı 7 müsabakadan da galibiyetle ayrıldı.

19.12.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  KÖTÜ KURA ÇEKMEDİK

  Trabzon'u derbi heyecanı sardı

  ROBERTO CARLOS: Teşekkürler Türkiye

  Yasemin Dalkılıç'tan yeni bir rekor denemesi

  A.GÜCÜ'NE AVRUPA ŞAMPİYONU TEKNİK ADAM

  SİVAS'TA GİDECEKLER BELLİ

  G.SARAY İLK DEVREYİ G.BİRLİĞİ İLE KAPATIYOR

  AURELİO: TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYORUM

  TÜRKCELL SÜPER LİG PROGRAMI

  BANK ASYA 1. LİG PROGRAMI

  BEKO BASKETBOL LİGİ PROGRAMI

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl