25 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

GOLÜN ADI GALATASARAY

TÜRKCELL Süper Lig'de, 2009-2010 sezonunun ilk yarısında Galatasaray en golcü takım olurken, filelere 35 gol gönderdi. İlk yarıda toplam 36 puan toplayan sarı-kırmızılılar, sahada 2-0 kazandıkları Ankaraspor maçının hükmene (3-0) dönüşmesiyle birlikte toplam 36 gole ulaştı. Bu arada, Galatasaray'ın 2 golünü de Kayserisporlu Makukula ve Denizlisporlu Burak kendi kalelerine attı.

Sarı-kırmızılı ekipte ilk yarıda 9 gole ulaşan Kewell, en fazla fileleri havalandıran oyuncu oldu. Kewell'ı, 7 gole ulaşan Kongolu forvet Nonda takip ederken, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Baros'un 5, Arda'nın ise 4 golü bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, daha sonra federasyonun 3-0 hükmen tescil ettiği Ankaraspor maçını 2-0 kazanmış, burada Kewell ve Nonda gol atmıştı.

10 GÜNLÜK İLK YARI TATİLİ BAŞLADI

Süper Lig'de ilk yarı ve Ziraat Türkiye Kupası grup ilk maçlarının ardından futbolda verilen ara nedeniyle Galatasaraylı futbolcuların 10 günlük devre arası tatili başladı. Sarı-kırmızılılar, devre arası hazırlık kampı çalışmaları için 3 Ocak'ta İstanbul'da toplanıp, 4 Ocak'ta Antalya'ya gidecek. Antalya'da Concord Otel'de konaklayacak sarı-kırmızılı ekibin kampı, 9 Ocak'ta sona erecek. Galatasaray'ın 9 Ocak'ta Antalya'dan Samsun'a hareket edeceği, 10 Ocak'ta Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu 2. hafta maçında Orduspor ile karşılaştıktan sonra İstanbul'a döneceği bildirildi.

Kaleci Aykut: 4 haftada 1 maç oynamak zor

GALATASARAY kalecisi Aykut Trabzonspor önünde ilk yarıdaki mükemmel oyunlarını ikinci yarıya taşıyamadıklarını söyledi. Daha önce Galatasaray'da en önemli kupaları yabancı kalecilerin getirdiğini dile getiren Aykut, ''Bu bizim aklımızda kaldı, ama zaman değişti, Türk kaleciler de artık başarabilir. 4 haftada bir maç oynamak zor bir şey. Bahane aramıyorum, ama bunun için her idmanda herkesten daha fazla çalışmak için çaba harcıyorum'' diye konuştu. Maçta ikinci yarı oyuna giren Berkin'e de övgüler yağdıran Aykut, ''Uzun vadede Galatasaray için büyük bir yatırım olacak'' dedi.

Sarı-kırmızılı futbolculardan Ayhan da yabancı oyunculardan yoksun sahaya çıktıklarını, ancak takımda çok fazla forma şansı bulamayan futbolcuların da böylece kendilerini gösterme şansı bulduklarını söyledi. Ayhan, maçta herkesin elinden geleni yaptığını dile getirdi.

25.12.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  GOLÜN ADI GALATASARAY

  F.Bahçe'nin golcüleri Alex ve Guiza

  Trabzon'da umutlar ligin 2. yarısına kaldı

  NBA'DE ERSAN YÜKSELİŞTE, HİDAYET VE MEHMET İNİŞTE

  Bobo yılbaşı alışverişinde

  Ersen Sivas'ı bırakıyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl