10 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Cİmbom bütün fİnallerİ kaybettİ

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Antalyaspor karşılaşmasında olabilecek en kötü senaryonun olduğunu ve yenildiklerini söyledi.

Rijkaard, kötü bir sonuç aldıklarını belirterek, ‘’Olabilecek en kötü senaryo buydu. Artık yapabileceğimiz, son maça konsantre olup, bütün gücümüzü son maça taşımak’’ dedi. Basın mensuplarının, ‘’Galatasaray bu sezon final maçlarının hiç birini kazanamadı’’ şeklinde hatırlatma yapması üzerine Hollandalı teknik adam, ‘’Kesinlikle aksine yorum yapamam, bu tip final maçlarında iyi sonuçlar alamadık, bu takımımızın kötü bir noktasıydı’’ ifadesini kullandı.

DEĞİŞİKLİKLER OLACAK

Rijkaard, takımda gelecek sezon mutlaka değişikliklerin yaşanacağını dile getirerek, ‘’İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra garipsenecek bir açıklama yapmadım. Sezon başından bu yana önemli maçlarda kaybedilen önemli maçlar var, demek ki bir şeyler eksik. Yönetimle konuştum, ama önümüzde önemli maçlar var, bu konuda yorum yapamam. Gelecek sezon mutlaka bazı değişiklikler olacaktır’’ diye konuştu.

GELECEK SEZON BAHANEMİZ OLAMAZ

Frank Rijkaard, maçtan sonra stat hoparlörlerinden çalınan ‘’Ah be kardeşim başına ne geldi?’’ şarkısının sezonun özeti olup olmadığı şeklindeki bir soruyu da şöyle yanıtladı: ‘’Bu tip önemli maçlardan sonra bu tip şarkılar çalınabilir. Taraftar için üzücü şeyler bunlar. Geçen sene 5. bitirmiştik, bu sene 3’üncülük için mücadele ediyoruz. Üst üste koyarak gitmeliyiz. Gelecek sene ise bahanemiz olamaz.’’

KEWELL VE BAROS’UN YERİNİ DOLDURAMADIK

Sezon boyunca yaşanan sakatlıklardan dert yanan Rijkaard, ‘’Yeterli bir kadroya sahiptik. Ancak sezonu erken açtık, birçok maç oynadık. Bizim için anahtar, önemli futbolcularımızın uzun süre bizimle birlikte olmayışıydı. Kewell ve Baros gibi. Onların yerine koyabileceğimiz çok fazla seçeneğimiz yoktu. Ligin ilk yarısına baktığımızda kadroyla ilgili iyi yorumlar yapıldı, ama ondan sonra fiziksel ve mental açıdan bir düşüş yaşandı’’ dedi.

10.05.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Cİmbom bütün fİnallerİ kaybettİ

  G. Saray’In ruhu gİtmİş

  Sezon bitti, Kartal açıldı

  Kupa beyi Trabzon Olimpiyat’a çıkıyor

  Barça - Real çekişmesi son haftaya kaldı

  İzmir’in, Süper Lig hasretini Buca bitirdi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım