10 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

199 kuruluş özelleştirildi

İstanbul Serbest Muhasebeci Malî Müşavirler Odası (İSMMMO) raporuna göre, 1986-2010 döneminde 270 kuruluş özelleştirme kapsamına alınırken, 199 kuruluşta hisse senedi veya varlık satış işlemi yapıldı ve bunların sonucunda 188 kuruluşta hiç kamu payı kalmadı.



GSM’deki sabit ücrette yüzde 150 artış var

GSM operatörlerinin faturalı hatlarda yaptığı bazı tarife değişiklikleri sonucunda sabit ödenen ücretlerde yüzde 150’yi geçen oranlarda artış olduğu bildirildi.



Euromoney’den Türk Telekom’a iki ödül

Euromoney dergisi tarafından gerçekleştirilen ‘’Orta ve Batı Avrupa’nın En İyi Yönetilen Şirketleri’’ araştırması sonucunda bölgesinden aday gösterilen farklı ülkelerden pek çok şirketin arasında Türk Telekom’un iki ödüle lâyık görüldüğü bildirildi.



Seyidoğlu, ihracatını ‘Helâl Gıda’ sertifikasıyla daha da arttıracak

Gida sektörünün öncü firmalarından Seyidoğlu Helva-Reçel, yurt dışı pazarlardaki ihracat atağına Helâl Gıda Sertifikasıyla devam edecek.



Aylık mutfak harcaması, 651 liraya yükseldi

Sağlikli Gıda Platformu (SGP) hesaplamalarına göre 4 kişilik bir ailenin mutfak harcaması, son bir ayda yaklaşık 5,68 lira artarak 651,42 liraya yükseldi.



Konya’da etin kilosu 18 TL

Türkıye’de besiciliğin merkezi kabul edilen Konya’da, kasaplarda yağsız dana but etinin fiyatı 18 liraya düştü.



Yunanistan küresel ekonomiyi de etkilemeye başladı

ABD’nin saygın gazetelerinden New York Times (NYT), Yunanistan’ın borç krizinin Avrupa’nın ardından küresel ekonomiyi de etkisi altına almaya başladığını yazdı.



Çağrı Hipermarket, model market oldu

Nıelsen araştırma şirketi verilerine göre, Türkiye’nin metre kare başına ciro bazında en başarılı yerel marketlerinden olan Çağrı Market, model market oldu.



Birinci tehdit kalitesiz malzeme

Bayindirlik ve İskân Bakanlığının 2009 Yılı İdare Faaliyet Raporu yayımlandı.



Türkiye karaparada da sınıfta kaldı

Türkıye, karapara aklama ve terörün finansmanıyla mücadele çalışmaları kapsamında OECD Malî Eylem Görev Gücü (FATF) tarafından 2. inceleme havuzuna dahil edildi.



Anneler Günü ticarîleşti

Antalya’da bir grup kadın, ticarileştirildiğini hatırlatarak, Anneler Günü’nü protesto etti. ‘’Dünya Kadın Yürüyüşü Antalya Platformu’’ adına açıklama yapan Aysun Polat, ‘’Dünya kadınlarının yoksulluğa, şiddete, savaşa ve kadının sömürülmesine, yoksulluğuna karşı yürüdüğü bir dönemde, Anneler Günü adı altında üzerimizden rant sağlamak isteyen sermayeye karşıyız’’ dedi.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım