16 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR

TÜRKCELL Süper Ligin son haftasına en yakın takipçisi Bursaspor'un 1 puan önünde 73 puanla lider giren Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde 3-1 yenilerek kupayı kaptırdığı Trabzonspor'u bu kez mağlup etmesi durumunda, diğer maçın sonucunu beklemeden, 18. şampiyonluğunu ilan edecek.


TRABZONSPOR ÇELME TAKAR MI?

Türkcell Süper Lig'de bugün Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, son yıllarda rakibine sahasında puan kaybettiriyor.

Trabzon deplasmanda kazanamıyor

TRABZONSPOR Fenerbahçe karşısında, son yıllarda deplasmanda yaptığı maçlarda galip gelmekte oldukça zorlanıyor.


  F.Bahçe bir kazaya uğramak istemiyor

TÜRKCELL Süper Lig'de bugün Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, sezonun en önemli mücadelesine çıkacak.


  Volkan 817 dakikadır kalesini gole kapattı

LİGDE Trabzonspor ile şampiyonluk mücadelesine çıkacak Fenerbahçe'nin, rakibine karşı en büyük kozu savunmadaki başarısı.


  G.Saray Ankara'da üçüncülük peşinde

TÜRKCELL Süper Lig'de sezonu bugün deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçla tamamlayacak Galatasaray'da hedef, lig maratonunu üçüncü sırada bitirmek. Gelecek sezon mücadele edeceği UEFA Avrupa Ligi'nde daha az eleme oynamak ve sezonu 2 hafta daha geç açmak isteyen sarıkırmızılılar, Gençlerbirliği'ni deplasmanda yenerek, üçüncü sıradaki yerini korumak istiyor.


  Bursa'nın kulağı İstanbul'da

ŞAMPİYONLUK mücadelesi veren Bursaspor ile lig üçüncülüğünü kovalayan Beşiktaş, bugün Bursa'da son hafta maçında karşılaşacak.


  Polat: Fatih Terim'le biraraya gelmedim

GALATASARAY Kulübü Başkanı Adnan Polat, eski teknik direktörleri Fatih Terim ile bir araya geldiği haberlerini yalanlayarak, gelecek sezona ilişkin bütün planlamaların mevcut teknik heyet tarafından yapıldığını açıkladı.


  F.Bahçe Ülker Giricek ile yollarını ayırdı

FENERBAHÇE Ülker Basketbol Takımı, Hırvat oyuncusu Gordon Giricek ile yollarını ayırdı.


  Demirel FIBA başkanlığını İzlandalı adaya kaptırdı

FIBA Avrupa başkanlığına İzlandalı Olafur Rafnsson seçildi. Almanya'nın Münih kentinde dün düzenlenen FIBA Avrupa Genel Kurulu'nda yapılan ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Turgay Demirel'in de aday olduğu seçimde Rafnsson, toplam 51 üye federasyon delegesinden 32'sinin oyunu alarak, FIBA Avrupa Başkanı oldu. Turgay Demirel ise 19 oy aldı.


  G.Saray'da bir ‘ağabey’ daha futbolu bırakıyor

GALATASARAY'DA son yıllarda takımdan ayrılan ''ağabeylere'' Emre Aşık da katılırken, 37 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bugünkü Gençlerbirliği maçıyla birlikte ligde son kez sahaya çıkacak.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım