26 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Konut fiyatlarında artış bekleniyor

Soyak Holding Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Emre Çamlıbel, Türkiye’deki konut ihtiyacının siyasî gelişmelerden etkilenmediğini belirtti.



Doğu Akdenizli iş adamlarından Şam’a direkt uçuş isteği

Vızelerın kaldırılmasıyla sanayi ve ticaret alanında Suriye ile yakınlaşan Doğu Akdenizli işadamaları, Şam’a İstanbul aktarmalı uçuşların uzun sürmesi ve masrafı dolayısıyla iş kayıplarına sebep olduğunu belirterek, bu şehre direkt uçak seferi talep ediyor.



FİSKOBİRLİK’in hedefi 50 bin ton fındık alımı

Findik Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Fiskobirlik) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, ‘’Yeni sezonda 50 bin ton fındık almayı hedefliyoruz’’ dedi.



Petrol fiyatları 68 dolara geriledi

Asya’nin önde gelen borsalarından Singapur’da ham petrolün varil fiyatı 68 dolar civarına geriledi.



Türkiye’nin ihracatını Yunanistan engelleyebilir

Türkıye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ekonomi bülteninde Türkiye ekonomisinde krizden çıkış yönündeki işaretlerin güçlendiği belirtildi. TİSK, Mayıs ayı verilerine ilişkin ‘’aylık ekonomi bültenini’’ yayımladı.



Büyükekşi’ye Orta Anadolu’dan destek

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAİB), 3 Haziran’da yapılacak Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) genel kurulu için Mehmet Büyükekşi’ye destek verdiklerini bildirdi.



Demir fiyatları ucuzladı

Öncekı ay tonu 1300 liraya kadar çıkan demir fiyatları, talebin düşmesi sonucu ucuzlamaya başladı. Çin’in dünya piyasalarından aşırı oranda hurda demir toplamaya başlaması sonucu demir fiyatları mart ayından itibaren bir anda yükselmeye başladı.



KOBİ’ler: İşsizlikle mücadeleyi desteklemeliyiz

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, KOBİ’ler olarak kendilerinin de ellerini taşın altına koyarak işsizlikle mücadeleye destek vermek için üzerlerine düşeni yapmaları gerektiğine inandıklarını kaydetti.



Çiftçi, tarımı hâlâ IMF’nin yönettiğine inanıyor

Türkiye IMF ile anlaşma yapmadı, ancak tarım çiftçisi hâlâ tarımı IMF’nin yönettiğine inanıyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.