24 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yeni Fiat Doblo Cargo’ya ödül

DÜNYANIN birçok ülkesine ihraç edilen yeni Fiat Doblo’nun Cargo versiyonu, 2010 Dünya Filo Araçları Ödülleri’nde “Yılın En İyi Hafif Ticarî Aracı” seçildi. Bununla birlikte mevcut motor seçenekleri kapsamında sunulan ve yakıt tasarrufu sağlayan Start&Stop teknolojisi, yarışma kapsamında “Yılın Çevre Ödülü’ne lâyık görüldü.



Fiat 500C Türkiye’de

FİAT'IN küçük sınıfta ikon haline gelen efsane modeli Fiat 500’ün cabrio karoserli versiyonu, Mayıs ayı itibariyle ülkemizde de satışa sunuldu.



Fiat Türkiye yollarında

2009 yılının lider markası Fiat, “Herkese bir Fiat” kampanyası kapsamında Edirne’den Erzurum’a, Trabzon’dan Mardin’e kadar 32 farklı il/ilçeyi kapsayan ve yaklaşık 1.5 ay kadar sürecek Türkiye turnesine start verdi.



Peugeot’dan özel 207 ve 308 modelleri

YENİ Peugeot 207 ve 308 Millesim Connection özel seri araçlar; Peugeot markasının 200 yıllık tecrübesi ışığında bu güne kadar oluşturduğu estetik değerlerin, günlük hayatta artık bizden bir parça haline gelen cep telefonu ve kompakt MP3 çalar teknolojilerini öne çıkaran ekipmanlarla (WIP Peugeot Bluetooth/USB) birleştirilmesi ile oluşturuldu.



Chevrolet Epica’ya büyük ilgi

YENİLENEN prestijli tasarımı, zengin standart donanımı ve 2.0 lt dizel motorun 1.6 lt benzinli modellerin fiyatına sunuluyor olması ile Yeni Epica, büyük ilgi gösterilmesine sebep oldu.



“Hyundai Türk malı bir araç”

Hyundai Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Ceo’su Kwang Heum Um, ‘’Türkiye bizim için ana vatan. Hyundai Türk Malı bir araç’’ dedi.



Geely’den iki yeni model

Geely’nın C segmentindeki iki yeni modeli FC ve Emgrand EC7, Mayıs ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunuldu.



Yenilenen Skoda Roomster Türkiye yollarında

YENİLENEN Skoda Roomster Türkiye’de satışa sunuldu. Sağlamlığı ile bütün dikkatleri üzerinde toplayan Roomster, dizaynı ile de farklılık oluşturmaya devam ediyor.



2009’un en büyük ihracatçısı Renault

TÜRKİYE İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre, 2009 yılının en büyük ihracatçısı 3 milyar 12 milyon 461 bin 935,15 dolar ile Oyak Renault Otomotiv Fabrikaları A.Ş. oldu.



Daihatsu ile baharın keyfini sürün

DAİHATSU, Mayıs ayına özel geniş kapsamlı kampanyasıyla “Baharın keyfini sürme” fırsatı sunuyor. Terios ile başlayan indirimler avantajlı zengin aksesuar paketleriyle devam ediyor.



Yeni seri Focus cazip fiyatlarla

TÜRKİYE'NİN lider otomotiv şirketlerinden Ford Otosan, Focus Collection ile Focus ailesinin orta donanım seviyesini zenginleştiren yeni bir seriyi avantajlı fiyatlarla piyasaya sundu.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.