14 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Mazda2: Genç İşİ



Avrupa’nın Hyundai i20’si Türkiye’de üretilecek

TÜRKİYE üretimiyle yenilenen iç-dış görünüme ve özelliklere kavuşan beş kapılı i20’ler bütün Avrupa’ya sadece Türkiye’den ihraç edilecek.



Kaliteli ve hesaplı: Proton Saga

PROTON Türkiye’de rekabetin en yoğun olduğu B segmenti sedan pazarına Mayıs 2010 tarihi itibariyle Saga modeliyle katıldı.



Toyota avantajları devam ediyor

MÜŞTERİ odaklı hizmet anlayışıyla hareket eden Toyota, popüler modellerinde indirimler ve servis kampanyasıyla avantajlar sunmaya devam ediyor.



Peugeot Sport sınavını tamamladı

IRC Kıtalararası Ralli Şampiyonası’nda Türkiye Rallisi’nde elde ettiği başarının ardından ilk startını alan Peugeot Sport Türkiye’nin bayanlardan kurulu ekibi Burcu Çetinkaya-Çiçek Güney ikilisi ilk sınavını tamamladı.



Yeni Suziki Swift Macaristan’dan

JAPON otomotiv firması Suzuki, yeni Swift otomobilini Macaristan’da üretmeye başladı.



Türkiye’nin ilk otomobil alış veriş merkezi AUTOPIA!

HEM Avrupa’nın en büyük otomobil alış veriş merkezi olan hem de Türkiye’nin ilk otomobil alış veriş merkezi olma özelliğine sahip AUTOPIA yurtdışında da otomotiv sektörünün gündemini belirlemeye başladı.



Renault Latitude, gün ışığına çıkıyor

RENAULT'NUN dünya pazarlarına dönük yeni üst orta sınıf modeli Renault Latitude, ilk kez Moskova Otomobil Fuarında otomobil severlerin beğenisine sunulacak.



Dacia’dan şimdi al, bayramdan sonra öde kampanyası

DACİA, ürün gamındaki uygun fiyatlara ek olarak müşterilerine bir de ödeme kolaylığı sunuyor ve Haziran ayı boyunca bütün ürün gamında geçerli olmak üzere, şimdi al şeker bayramından sonra ödemeye başlama imkânı sunuyor.



Tüm zamanların Hatchback’i: Lancia Delta Integrale!

İNGİLİZ Autocar dergisinin okurları arasında düzenlediği “Bütün zamanların en ateşli hatchback modeli” oylamasının sonucunda Lancia’nın efsanevi Delta HF Integrale modeli açık ara birinci oldu.



Kendi Fiat Fiorino’sunu tasarlayanların sitesine ödül

FİAT Ticarî Araçlar’ın interaktif projesi olarak start alan ve web üzerinde ziyaretçilerin diledikleri gibi hayallerindeki Fiat Fiorino’yu tasarlayabilmelerini hedefleyen www.benimfiorinom.com sitesine Amerika’dan ödül geldi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.