24 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Doğu-Batı yakınlaşacak

SİVAS’TA inşaatına 1973 yılında başlanan ve yılan hikâyesine dönen Tecer – Kangal Varyantı tren yolu inşaatında son aşamaya gelindi.


Bursalı genç Nur Talebeleri Çanakkale’ye hayran kaldı

BURSALI genç Nur Talebeleri Çanakkale’deki yaz okuma programında buluştu.

Tarihî camiler restore edilecek

VAKIFLAR Bölge Müdürü Metin Evsen, Muş’ta bulunan Tarihi Hacı Şeref Cami, Ulu Cami ve Alâeddin Bey Camii’nin restorasyonu için proje ihalesi yapıldığı


  Sümela’da ayine suç duyurusu

ESKİ Trabzon Valiliği Özel Kalem Müdürü Hasan Kanber, mevzuata aykırı olmasına rağmen tarihî Sümela Manastırı’nda 15 Ağustosta ayin yapılmasına izin verdiklerini öne sürdüğü Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile Anıtlar ve Müzeler Genel Müdür Vekili Murat Süslü hakkında ‘’görevi kötüye kullandıkları’’ ve ‘’görevi ihmal ettikleri’’ gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.


  YURT ÇOCUKLARI VALİ ERKMEN’İ ZİYARET ETTİ

SOSYAL Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna (SHÇEK) bağlı yuvalarda kalan ve 5 ilden bölge futbol takımı seçmeleri için Denizli’ye gelen çocuklar, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti. SHÇEK Genel Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) işbirliğiyle düzenlenen 1. Çocuk Yuvaları Türkiye Futbol Şenliği bölge futbol takımı seçmeleri için Antalya, Isparta, Muğla, Uşak ve Afyon’dan çocuk yuvası futbol takımları Denizli’ye geldi.


  HAMAMDA PATLAMA PANİĞE SEBEP OLDU

AYDIN’IN Didim ilçesindeki bir hamamın kazan dairesindeki patlama paniğe sebep oldu.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.