24 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Tarihî camiler restore edilecek

VAKIFLAR Bölge Müdürü Metin Evsen, Muş’ta bulunan Tarihi Hacı Şeref Cami, Ulu Cami ve Alâeddin Bey Camii’nin restorasyonu için proje ihalesi yapıldığını açıkladı. Evsen, en kısa zamanda tarihi yapıya uygun bir restorasyonun gerçekleşeceğini belirtti.

Muş İl Koordinasyon Kurulu, 2010 yılı 2. dönem toplantısı yapıldı. Toplantıya başkanlık eden Muş Valisi Erdoğan Bektaş, bölge müdürlerinden yatırımlarla ilgili bilgiler aldı. Toplantıda kurumların yatırımcı bütçeleri de ele alındı. DSİ 17. Bölge Müdürlüğü’nün 21 proje için 45 milyon 929 bin 711 TL ödenek harcayacağı, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin 141 projeye 38 milyon 265 bin 629 TL ayırdığı, Muş Alparslan Üniversitesi’nin de 8 proje için 15 milyon 150 bin TL kullanacağı kaydedildi.

İl koordinasyon toplantısına Vali Erdoğan Bektaş, Belediye Başkan Vekili Haydar Özmen, Vali Yardımcısı Mustafa Karaca, İl Koordinasyon Kurulu Müdürü Ahmet Çelik, DSİ 17. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivan, Karayolları 11. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, İller Bankası 13. Bölge Müdürü Mehmet Verkaya, Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen, M.T.A. Bölge Müdürü Ali Aydın, kaymakamlar ve daire amirleri katıldı.

24.06.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Doğu-Batı yakınlaşacak

  Bursalı genç Nur Talebeleri Çanakkale’ye hayran kaldı

  Tarihî camiler restore edilecek

  Sivas ve Büyükçekmece’de silâh ve mühimmat bulundu

  Sümela’da ayine suç duyurusu

  YURT ÇOCUKLARI VALİ ERKMEN’İ ZİYARET ETTİ

  HAMAMDA PATLAMA PANİĞE SEBEP OLDU

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.