26 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Esnaf, ekonominin can damarı

Türkıye’dekı esnaf ve sanatkarların toplam işletmeler içinde yüzde 98, istihdamda yüzde 60, üretimde yüzde 37, yatırımda da yüzde 26 paya sahip olduğu bildirildi.



DB: Türkiye’nin en büyük derdi işsizlik

Dünya Bankası Türkiye Direktörü Ulrich Zachau, işsizliğin, Türkiye gibi genç nüfusa sahip ülkelerde gelecek dönemde en büyük sorun olacağını bildirdi.



Otomobil alımında Temmuz beklentisi

Sifir kilometre araçlarına binmek için tüm hazırlıklarını tamamlayan tüketiciler, motorlu taşıtlar vergisinin ilk taksitini ödememek için, otomobil hayallerini 1 Temmuz’a erteliyor.



Yuan 5 yılın en değerli seviyesine çıktı

Çın para birimi yüen Merkez Bankası tarafından dolar karşısında yönetilen dalgalanmaya bırakıldığı Temmuz 2005’den bu yana en değerli seviyeye çıktı.



Protestolu senet sayısı Mayıs'ta yüzde 27 azaldı

Protesto edilen senet sayısı, Mayıs ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 27,1, tutarı da yüzde 28,8 azaldı.



Yunan adaları satılık

Ekonomık krizdeki Yunanistan, çareyi her yıl yüzbinlerce turistin akın ettiği adalarında bazı arazileri satışa çıkarmakta buldu.



Bosch Türkiye’den 100 milyon euroluk yatırım

Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü ve Bosch Grubu Türkiye Temsilcisi Hermann Butz, 2010 yılı içerisinde 100 milyon euroluk yatırım yapacaklarını açıkladı.



Ülkelerin damak tadına göre üretim yapıyorlar

Gülsan Gıda tarafından ‘Meysu’ adı altında üretilen yüzde 100 doğal ‘Ayva Suyu’, ABD, İngiltere, Japonya, Avustralya, Kanada, İsviçre ve İsveç’in de aralarında bulunduğu gelişmiş ülkelere ihraç ediliyor.



MB: 2010’da enflasyon yüzde 6,5’in üstünde gerçekleşecek

Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, 2010 yıl sonu itibarıyla yıllık enflasyonun yüzde 6,5’lik hedefin üzerinde, 2011 ve 2012 yıllarında ise sırasıyla yüzde 5,5 ve yüzde 5 hedefleri ile uyumlu düzeyde gerçekleşmesinin beklendiğini söyledi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.