30 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

ABD-Rusya arasında casusluk gerginliği

ABD’de Rusya lehine casusluk yapan şebekeye karşı başlatılan geniş çaplı operasyon kapsamında pazar günü gözaltına alınan 10 kişiden 5’inin mahkemeye çıkarıldığı bildirildi.


Keşmir’de çatışma: 8 ölü

HİNDİSTAN'IN kontrolündeki Cammu-Keşmir’de çıkan şiddetli çatışmada 8 kişinin öldüğü bildirildi.

Kırgızistan’daki gelişmeler bölgesel barışı tehdit ediyor

KAZAKİSTAN Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Kırgızistan’da yaşanan gelişmelerin bölge barışını da tehdit ettiğini söyledi.


  İngiltere: Taliban’la masaya oturabiliriz

İNGİLTERE Savunma Bakanı Liam Fox, “Afganistan’da uzun süreli istikrar için askeri müdahalenin yeterli olmadığını, Taliban ile görüşülebileceğini” söyledi.


  Afganistan’da bir ayda 100 yabancı asker öldü

ABD tarafından bir Amerikalı askerin öldüğünün açıklanmasıyla, bu ay Afganistan’da ölen yabancı askerlerin sayısı 100’eulaştı.


  Irak’ta bu kez de general öldürüldü

IRAK'IN başkenti Bağdat’ta düzenlenen 2 bombalı saldırıda biri general 2 kişi öldü. Güvenlik kaynakları, başkentin kuzeyindeki Kazımiye bölgesinde bulunan Aden Meydanındaki bombalı saldırıda Iraklı generalin hayatını kaybettiğini belirtirken, Hürriyet mahallesinde Irak ordusunun subaylarının gittiği bir kulüp yakınlarında düzenlenen ikinci saldırıda da bir kişinin öldüğünü kaydetti.


  Romanya’da seller: Ölü sayısı artıyor

ROMANYA'NIN kuzeydoğu kesiminde şiddetli yağışların ardından meydana gelen sellerde ölenlerin sayısının 10’a yükseldiği, 3 kişinin de hala kayıp olduğu bildirildi.


  Fransa da güvenlik kameralarını arttıracak

FRANSA'DA tren istasyonlarında asayişi sağlamak için garlara ve vagonlara 2013 yılına kadar 12 bin güvenlik kamerası yerleştirecek.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.