30 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Aykut, tam yetkiyle imzaladı

Fenerbahçe’de teknik direktörlüğe getirilen Aykut Kocaman, başkan Aziz Yıldırım’ın da katıldığı törenle resmi sözleşmeye imza attı.


Caner Erkin, Fenerbahçe yolunda

TEKNİK direktörlüğe Aykut Kocaman’ı getirmesinin ardından transfer çalışmalarına da büyük bir hız veren Fenerbahçe, Caner Erkin’in transferi konusunda

Brezilya ve Hollanda çeyrek finalde rakip oldu

GÜNEY Afrika’da devam eden Dünya Kupasında ikinci turda rakiplerini eleyen Hollanda ve Brezilya çeyrek finalde eşleşti.


  Yunanistan, Portekizli’ye emanet

YUNANİSTAN Futbol Federasyonu, Portekizli Teknik Direktör Fernando Manuel Costa Santos’u 2 yıl süreyle milli takımın başına getirdi.


  Ganalı Gyan sakatlandı

DÜNYA Kupası’nda çeyrek finale çıkan Gana’nın forvet oyuncusu Asamoah Gyan, antrenmanda sakatlandı.


  Fransa’ya bir uyarı daha

ULUSLARARASI Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Sepp Blatter, Fransa’da siyasetçilerin, futbola müdahale etmesine tolerans göstermeyeceklerini söyledi.


  Trabzon güç depoluyor

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, Isparta yakınlarındaki Davraz Kayak Merkezi’ndeki kamp çalışmalarının neşeli geçtiğini belirterek, futbolculara kondisyon yüklemesi yaptıklarını ve güç depolayarak sezona gireceklerini söyledi.


  Atıcılıkta tarihî başarı

ATICILIK Milli Takımı, trap dalında büyük erkeklerde tarihinde ilk kez Avrupa üçüncüsü oldu. Rusya’nın Kazan şehrinde düzenlenen Trap-Skeet Avrupa Şampiyonası’na 37 ülkeden toplam 347 sporcu katıldı.


  Kastamonu’ya golf sahası

GOLF Federasyonu, Anadolu projesi kapsamında ilk golf sahasını Kastamonu’ya yaptıracak. Daha çok Antalya ve İstanbul’da özel yatırımcıların oluşturduğu sahaların dışında Golf Federasyonu, tarihinde ilk kez kendisine ait akademik bir saha kuracak.


  Timsah Arena’ya kazma vuruluyor

TURKCEL Süper Lig’in şampiyonu Bursaspor için Veledrom’da yapılacak 44 bin kişilik Timsah Arena Stadı’nın inşaat çalışmaları başlıyor.


  G. Saray Hollanda’da Fener ile oynayacak

GALATASARAY Futbol Takımı’nın, 2010-2011 sezonu öncesi yurt dışı hazırlık kampı programı belli oldu. Yeni sezona Hollanda’da hazırlanacak olan Galatasaray, 11 Temmuz Pazar günü bu ülkeye gidecek.


  Sivas orta sahasına bir takviye daha

YENİ sezonda orta sahasını güçlendirmek isteyen Sivasspor, Mehmet Nas ve Ceyhun Eriş’in ardından orta saha oyuncusu Sedat Yeşilkaya’yı da kadrosuna kattı.


  Henry ve Toure Barça’dan ayrılıyor

İSPANYA Birinci Futbol Ligi (La Liga) şampiyonu Barcelona, Fransız forveti Thierry Henry’i ve Fildişi Sahili’nden orta saha oyuncusu Yaya Toure’yi satmaya karar verdi.


  Bakan Özak: Şikeye ağır cezalar gelecek

ADIYAMAN'A gelen spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Gazihan Dede mevkiinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün çalışmalarını inceledi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.