03 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Görüştük, doğru yaptık

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, gizli yapılması sebebiyle kamuoyunu meşgul eden görüşmeyle ilgili olarak, ‘’İsrail Başbakanı Netanyahu’yu temsilen Endüstri ve Ticaret Bakanı Benjamin Ben-Eliezer bizden görüşme talebinde bulundu ve bu görüşmeyi gerçekleştirdik, doğru yaptık’’ dedi.


Avrupa’da zorunlu askerlik tarih oluyor

İsveç’in de profesyonel orduya geçmesiyle birlikte Avrupa’da zorunlu askerlik yavaş yavaş tarih oluyor. Kıt'ada bulunan ülkelerin büyük bölümünde prof

İHH Başkanı: İsrail’le uzlaşma aramıyoruz

İHH İnsanî Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, İsrail ile uzlaşma arayışı içerisinde olduklarına dair basında çıkan iddiaları yalanladı.


  Irak’ta altı aylık bilânço ağır oldu

IRAK'TA bu yılın ilk yarısında meydana gelen şiddet olaylarında 2405 kişi öldü, 7163 kişi de yaralandı.


  ABD, Rus casusun kaybolmasına tepkili

KARA para aklama ve Rusya hesabına casusluk yaptığı iddiasıyla suçlanan Robert Christopher Metsos’un, Larnaka havaalanında tutuklanmasına karşın Rum mahkemesi tarafından kefaletle serbest bırakıldıktan sonra ortadan kaybolması, ABD’nin tepkisine sebep oldu.


  Kosova bölünemez

ARNAVUTLUK Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı İlir Meta, Kosova’nın toprak bütünlüğünün korunmasının son derece önemli olduğunu belirterek, “Kosova’nın bölünmesi Balkanlarda barış ve istikrarı tehdit eder” dedi.


  MAZLUMDER, Doğu Türkistan raporunu açıkladı

MAZLUMDER 2009’un Temmuz ayında olaylarının yaşandığı Doğu Türkistan’la ilgili hazırlamış olduğu insan hakları raporunu Doğu Türkistan Platformu toplantısında kamuoyuna duyurdu.


  Filistinlilerin psikolojisi bozuldu

İNGİLİZ The Lancet dergisinde yayımlanan araştırma, İsrail’in 2009’da Gazze’ye düzenlediği saldırının Filistin halkı üzerinde derin psikolojik etkiler bıraktığını ortaya koydu.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.