12 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

GUİZA NEDEN YOK?

YENİ sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Fenerbahçe'de, bugün başlayacak Belçika kampının 24 kişilik futbolcu kadrosu açıklandı.

Sakatlıkları bulunan Daniel Güiza, Özer Hurmacı, Gökhan Gönül ve Uğur Boral'ın Belçika kampına götürülmeyecekleri, bu oyuncuların tedavi ve çalışmalarını İstanbul'da sürdürecekleri bildirildi. Dünya 4'üncüsü olan Uruguay Milli Takımı'nda yer alan Diego Lugano'nun ise daha sonra takıma katılacağı kaydedildi. Yeni transfer Miroslav Stoch ile izinli olan Alex'in kampa Belçika'da katılacaklar. Kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Fabio Bilica, Bekir İrtegün, İlhan Eker, Önder Turacı, Andre Santos, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Kazım Kazım, Deivid de Souza, Miroslav Stoch, Alex de Souza, Semih Şentürk, Gökhan Ünal, Caner Erkin, Gökay Iravul, Okan Alkan, Hasan Erbey ve Berk Elitez.

BELÇİKA YOLCULUĞU BUGÜN

Fenerbahçe kafilesi, bu sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Belçika'ya hareket edecek.Hazırlıklarına Genk şehrinde devam edecek sarı-lacivertliler, Almanya'nın Köln kentinin ev sahipliğinde düzenlenecek ETL-DOM Kupası Turnuvası'na katılacak. 14 Temmuz Çarşamba günü AZ Alkmaar ile mücadele edecek Fenerbahçe, rakibini yenerse 17 Temmuz Cumartesi günü FC Köln-Anderlecht maçının galibiyle final oynayacak. Sarı-lacivertliler ilk maçında yenilirse diğer maçın kaybedeniyle 3'üncülük maçına çıkacak. Kamp programı çerçevesinde üçüncü hazırlık maçını 19 Temmuz Pazartesi günü Genk'te Belçika 1. Lig takımlarından KRC Genk ile yapacak sarı-lacivertliler, 21 Temmuz Çarşamba günü Mönchengladbach'taki Borussia Park Stadyumu'nda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, 22 Temmuz Perşembe günü İstanbul'a dönecek.

12.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  GUİZA NEDEN YOK?

  Galatasaray Hollanda'ya gitti

  Devler Mesut Özil'i transfer listesine aldı

  Beşiktaş'ın rakibi Wikingur bugün geliyor

  12 Dev Adam Antalya'da hazırlanıyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.