04 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

KANARYA TURA ÇIKIYOR

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile İsviçre temsilcisi Young Boys, rövanş maçında bugün İstanbul’da karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 21.15’de başlayacak maçı Rus hakem Aleksei Nikolaev yönetecek.

Deplasmanda yapılan ilk maçta rakibiyle 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, bugünkü rövanşta her türlü galibiyetin yanı sıra, 0-0 ve 1-1’lik beraberlik halinde bile play-off turuna yükselecek. Maçın normal süresi 2-2 tamamlanırsa uzatma bölümüne geçilecek, uzatmada aynı skor değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. İsviçre temsilcisi ise her türlü galibiyetin yanı sıra, 2-2’nin üstündeki gollü beraberliklerde tur atlayacak.

FENERBAHÇE İKİ KEZ TAKILDI

Bu arada, Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında bugüne dek yaptığı 165 maçın 57’sini kazanırken, 29 beraberlik, 79 yenilgi aldı. Rakip filelere 207 gol atan Fenerbahçe, kalesinde 267 gol gördü.

Öte yandan, Fenerbahçe, bugüne dek 13 kez katıldığı eleme mücadelelerine, ‘’Devler Ligi’’ için olmak üzere sadece 2 kez takıldı. UEFA Kupası ve Avrupa Ligi’nde çıktığı 5 eleme maçında da turu geçen Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ndeki 8 eleme turunun 2’sinde kaybeden taraf oldu.

2002-2003 sezonunda Şampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda’nın Feyenoord takımına elenen Fenerbahçe, 2006-2007 sezonunda da Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımı karşısında turu geçememişti.

04.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  KANARYA TURA ÇIKIYOR

  Trabzonspor 48. yaşını kutladı

  Tanjeviç döndü

  Halterde hedef 4 altın madalya

  Süper Kupa’da biletler satışta, hakem Kuddusi Müftüoğlu

  Kombine satışlarına Guti-Quaresma dopingi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.