04 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Trabzonspor 48. yaşını kutladı

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TFF Başkanı Mahmut Özgener, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan TFF Başkanı Özgener, Trabzonspor’un birçok kulüp tarafından örnek alınmış bir camia olduğunu belirterek, ‘’Yeni sezonda Trabzonspor’a başarılar diliyorum.

Böylesine futbolu yaşayan bir şehirde bulunmaktan dolayı çok mutluyum’’ dedi. Özgener, hafta sonunda Süper Kupa final maçında karşılaşacak olan Bursaspor ve Trabzonspor’a başarılar diledi.

‘’AY YILDIZI, FORMALARINDA İKİ ANADOLU TAKIMI TAŞIYACAK’’

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, gelecek sezon ligde ay yıldızı, sadece iki Anadolu takımının formalarında taşıyacağını ifade ederek, ‘’Bu, 27 yıl sonra gerçekleşen bir olaydır. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın göğsünde ay yıldız olmayacak’’ diye konuştu. Şener, yeni sezona Süper Kupayı alarak başlamak istediklerini vurgulayarak, ‘’İnşallah bunu başarırız’’ dedi.

‘’AVRUPA’DA SES GETİRECEK BİR TAKIM KURMAK İÇİN...’’

Teknik Direktör Şenol Güneş, Türk futbolunun gelişmesi için iyi bir Trabzonspor ortaya çıkarmaya çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti: ‘’Avrupa’da ses getirecek bir takım kurmak için çalışıyoruz. Yetiştirdiğimiz oyuncuların milli takımda oynamasını istiyoruz. Fair play ruhuyla yarışarak, zirveye oynamak istiyoruz. Şimdiki oyuncularımıza da geçmişteki oyuncularda olan Trabzonsporluluk ruhunu aşılamak istiyoruz.’’

Konuşmaların ardından TFF Başkanı Mahmut Özgener, Kulüp Başkanı Sadri Şener’e, 61 numaralı milli takım formasıyla çeşitli armağanlar verdi. Başkan Şener ise Özgener’e, Trabzonspor Kulübü’nün plaketini sundu. Başkan Şener, Trabzon Erdoğdu Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Feriha Kalaycı’ya, 13 bin 234 liralık bağış çekini teslim etti. Bordomavili takımın futbolcusu Alanzinho, kulübün kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen açık artırmada en yüksek teklifi veren Trabzonspor taraftarı Serkan Altuntepe’ye, kramponlarını verdi. Futbolcuların tanıtılmasıyla devam eden kokteylde, takım kaptanı Yattara ise yeni sezonda şampiyon olmayı istediklerini söyledi.

04.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  KANARYA TURA ÇIKIYOR

  Trabzonspor 48. yaşını kutladı

  Tanjeviç döndü

  Halterde hedef 4 altın madalya

  Süper Kupa’da biletler satışta, hakem Kuddusi Müftüoğlu

  Kombine satışlarına Guti-Quaresma dopingi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.