09 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Fabrikalar haciz kıskacında

İstanbul Serbest Muhasebeci Malî Müşavirler Odası (İSMMMO), bankaların son bir yılda el koydukları malları yüzde 19,7 arttırdığının belirlendiğini bildirdi.



4 kişilik aile 15-20 liraya iftar sofrasını kuruyor

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte iftar alışverişine çıkan vatandaş, Ankara’da birçok süpermarkete göre, daha uygun fiyat seçeneği bulunan Ulus Hali’ni tercih ediyor.



Gümrükçülerden ‘kaçakçı durumuna düşebilirsiniz’ uyarısı

Gümrükler Muhafaza Genel Müdürü Neşet Akkoç, bazı yolcuların, yurt dışından gelirken satın aldıkları çeşitli eşyalar dolayısıyla gümrük kapılarında sıkıntı yaşayabildiklerini belirterek, ‘’Bazı yolcular, vergisini ödeyerek her türlü eşyayı yanlarında getirebilecekleri şeklinde yanlış bir bilgiye sahip.



Ramazan’da ev ve işyerini aramak bedava olacak

Türk Telekom, Ev Avantaj tarifelerini kullanan 4,3 milyon müşterisine, Ramazan ayı ve bayramı boyunca ev ve iş telefonu aramalarını bütün gün ‘’bedava’’ yapma imkânı sunuyor.



4 elektrik dağıtım şirketinin ihalesi bugün

Türkİye Elektrik Dağıtım A.Ş’ye (TEDAŞ) ait Boğaziçi, Gediz, Trakya ve Dicle elektrik dağıtım şirketlerinin nihai pazarlık görüşmeleri bugün yapılacak.



Turist sayısında yüzde 9,26 artış

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, bu yılın ilk 6 ayında, Türkiye’ye gelen turist sayısında, geçen yılın aynı dönemine göre, yüzde 9,26 oranında artış görülürken, turizm gelirlerindeki artışın yüzde 3,6’da kaldığını belirtti.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.