09 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Yine mayın tuzağı 3 asker şehit

Mardin’de mayın patlaması sonucu 3 asker şehit oldu.


AT İZİ , İT İZİNE KARIŞMIŞ

Batman'da, PKK tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu vefat eden Özdemir kardeşlerin amca oğlu, DYP eski Milletvekili Faris Özdemir, “At izi

Birlik ve beraberlik rahmettir

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Birlik ve dirliğimizi sağlamalıyız. Sorunlarımızı masa başında müzakere ederek çözmeliyiz.


  Irak ile istişareler sürüyor

TÜRKİYE, Irak’ta 7 Mart’ta yapılan parlamento seçimlerinin ardından, Irak’taki siyasî parti ve ittifakların temsilcileriyle, herhangi bir ayırım gözetmeksizin istişarelerini sürdürüyor.


  Polise saldırı: 11 yaralı

HAKKÂRİ'NİN Yüksekova ilçesinde taşlı saldırıya uğrayan iki aracın su kanalına devrilmesi sonucu 10 polis yaralandı.


  Genelkurmay, heronlar için tatmin edici açıklama yapmalı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, heronlarla ilgili endişelerin giderilmesi için Genelkurmay’ın kamuoyunu tatmin edici bir açıklama yapması gerektiğini söyledi.


  147 ülkeden bin 500 genç Türkiye’ye geldi

5, Dünya Gençlik Kongresi nedeniyle 147 ülkeden bin 500 genç Türkiye’ye geldi. Gençler Türkiye’nin farklı illerine dağıldılar.


  Düğün yemeğinden 97 kişi zehirlendi

VAN'IN Başkale ilçesine bağlı Hasanbey Köyünde düğün yemeğinden dolayı 97 kişi zehirlendi. Fazıl Kuş’un düğününe giden davetliler, öğlen yemeğini düğün evinde yedikten sonra rahatsızlandılar.


  Trafik terörü devam ediyor

Türkiye’nin muhtelif yerlerinde dün meydana gelen trafik kazalarında yine çok sayıda kişi öldü veya yaralandı. Osmaniye’de 15 yaşındaki bir çocuğun kullandığı otomobilin, aynı istikamette ilerleyen kamyona arkadan çarpması sonucu aynı aileden 5 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Ankara’da freni patlayan belediye otobüsünün başka bir belediye otobüsüne çarpması sonucu 18 kişi yaralandı. Ayrıca, Ankara-Elmadağ, Samsun Canik, Sakarya-Karasu ve Kocaeli’de de ölümlü ve yaralanmalı kazalar meydana geldi.


  En çok et fiyatı arttı

Türkıye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ve market fiyatları birlikte değerlendirildiğinde geçen yıl Ramazan ayına göre, fiyatı en çok artan ürünlerin dana ve kuzu eti, limon, fındık ve kuru kayısı olduğunu söyledi.


  Damat havaya ateş açtı: 3 ölü, 8 yaralı

Gazıantep’te düğünde damadın silâhla havaya ateş açması sonucu damadın babası ve iki halası öldü, 8 kişi yaralandı.


  Kur kısır döngüsü, Afrika örneğini hatırlatıyor

Türkıye İhracatçılar Meclisi (TİM) Hazırgiyim ve Konfeksiyon Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, ülkeye giren sıcak paranın kurların aşağıya gidişinde kısır döngü oluşturduğundan dert yanarak “Bu durum bize Afrika örneğini hatırlatıyor.


  Hindistan’dan Orta Asya pazarı için ortaklık teklifi

Hıntlı iş adamları, Orta Asya pazarları konusunda ortaklık için Türkiye ve Bağımsız Devletler Topluluğundan (BDT) iş adamları ile bir araya gelecek.


  23 yılın sıcaklık rekoru

Mevsİm normallerinin 6-8 derece üzerinde seyreden sıcaklar, Ankara başta olmak üzere İç Anadolu’nun bazı şehirlerinde önceki gün yeniden rekor seviyede gerçekleşti.


  Sözleşmeli öğretmenler kadroya geçirilmeli

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ‘’Bakan Çubukçu, hem sözleşmeli öğretmenlerimizden özür dilemeli hem de samimi olduğunu göstermek için verdiği sözü hemen yerine getirerek tüm sözleşmeli öğretmenleri kadroya geçirmelidir’’ dedi.


  Akdeniz’de orta şiddette deprem

Akdenİz’de orta şiddette deprem meydana geldi.


  Bediüzzaman şehrimize geliyor

Risale-i Nur'u ve Bediüzzaman Said Nursî Hazretlerini geniş kesimlere tanıtmak hedefiyle yola çıkacak olan "Bediüzzaman Hizmet Tır'ı" projesi gün sayıyor. Start 17 Eylül'de verilecek.


  Domuzları vuvuzela ile kovalıyor


  Mersin balığının iki türü yok oldu


  Çinliler sonbaharı karpuzla kutladı


  Buzuldan dev parça koptu




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.