04 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

FERGUSON BURSA'YA DESTEK ÇIKTI

MANCHESTER United Menajeri Sir Alex Ferguson, 3-0 kazandıkları Bursaspor maçına ilişkin, ''Oyunun kontrolünü elde tutmak önemliydi, ilk yarı bunu başardık. İlk golü atmak önemliydi, onu da başardık'' dedi.

Ferguson, maçın özellikle golü bulduktan sonra kendileri adına nispeten rahat geçtiğinisöyledi. Bursaspor karşısında kontrollü bir oyun sergilediklerini dile getiren Ferguson, ''Oyunun kontrolünü elde tutmak önemliydi, ilk yarı bunu başardık. İlk golü atmak önemliydi, onu da başardık. Golü attıktan sonra daha rahat bir oyun oldu bizim için'' diye konuştu. Takımının form olarak durumundan genel anlamda memnun olduğunu ifade eden Ferguson, yaşanan sakatlıkların ise kendilerini sıkıntıya soktuğunu belirtti.

Ferguson, ''Bursaspor'un oyununu nasıl buldunuz'' sorusuna, ''Bursaspor'un performansını beğendim. Şampiyonlar Ligi'nde başlangıçta başarılı olmak kolay değil. Bursaspor'a kredi vermek lazım. Bursaspor'un 90 dakikadaki mücadelesini olumlu buluyorum'' cevabını verdi. Bir gazetecinin, ''Bursaspor'da gözünüze çarpan bir oyuncu oldu mu'' sorusunu ise Ferguson, ''Bursaspor bireysel değil takım oyunu oynayan bir takım. Takım oyununu beğendim. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez oynadıkları için sıkıntı yaşıyorlar. Bundan sonraki yıllarda Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi şeyler yapacaklardır'' diye cevapladı. Ferguson, Bursaspor taraftarlarıyla ilgili soru üzerine ise ''İstanbul'da Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarını görmüştüm. Onlar daha ateşliydi. Ancak Bursaspor taraflarının ise son 7-8 dakikadaki organizasyonu çok iyiydi'' değerlendirmesinde bulundu.

04.11.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  KARTAL, PORTO'DA UÇACAK MI?

  FERGUSON BURSA'YA DESTEK ÇIKTI

  RUMENLER HAGİ'YE İNANIYOR

  Sofuoğlu Honda ile anlaşıyor

  Kobe Bryant 2012 dâveti bekliyor

  F.Bahçe, Juventus'tan Sissoko'yu takibe aldı

  Filede Güney Kore'ye 3-2 yenildik, 2. tura çıktık

  Semih NBA'de ilk resmî maçında 2 sayı attı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.