06 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

İki uçak kazası: 90 ölü

Pakistan’ın güneyindeki Karaçi şehrinde havaalanı yakınında ve Küba’da meydana gelen iki ayrı uçak kazasında toplam 90 kişi öldü. Pakistan’daki kazada 17 yolcu, 2 pilot, bir teknisyen ve bir güvenlik görevlisi ölürken, 7 kişilik mürettebatı bulunan, 28’i yabancı 61 yolcusu bulunan diğer kazada da kurtulan olmadı.

İki uçak kazasında kurtulan olmadı Pakistan’da içinde 20 yolcu ve 2 pilot bulunan bir uçak düştü. Yetkililer, kazada kurtulan olmadığını bildirdi. Ülkedeki televizyon kanallarının haberlerinde, uçağın ülkenin güney kesimindeki Karaçi şehri havaalanı yakınında, kalkıştan kısa süre sonra düştüğü belirtildi. Sivil Havacılık Kurumu sözcüsü Pervez George, kazada kurtulan olmadığını açıkladı. Yetkililer, küçük boyutlardaki uçağın bir petrol firmasına ait olduğunu belirtti.

Küba’da ise 68 kişi taşıyan bir yolcu uçağı düştü. Enkaza ulaşan arama kurtarma ekipleri, kurtulan olmadığını bildirdi. Devlet televizyonunun haberine göre, adanın doğusundaki Santiago de Cuba’dan başşehir Havana’ya giden ve içinde 28’i yabancı 61 yolcu ile 7 mürettebatın bulunduğu Aero Caribbean havayollarına ait ATR-72-212 tipi uçak, ülkenin iç kesimlerindeki Sancti Spiritus bölgesinde düştü. İç hat seferi yapan uçağın düşmeden önce kontrol kulesiyle irtibata geçtiği ve acil durum bildirdiği öğrenildi. İslamabad,

06.11.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Başörtülü Kadınlar tehdit değil

  Cumhuriyetçiler İsrail’i seçer

  İki uçak kazası: 90 ölü

  Merapi yine patladı

  Zehirli çamur kazasında yaralanan kişi öldü

  Sırbistan'da bir deprem daha meydana geldi

  Sudan’da Rus pilotlar kaçırıldı

  Cuma namazında intihar saldırısı: Onlarca ölü

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.