06 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

KKDF kara listeyi arttıracak

Tüketİcİ Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkan Yardımcısı Ali Çetin, tüketici kredilerine uygulanan Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu’nun (KKDF) arttırılmasıyla kara listeye düşen tüketici sayısının da artacağını ifade etti.



Bakan Eker’den kurban uyarısı

Kurban Bayramı öncesinde fiyatların aşırı yükselmesinde spekülatörlerin etkili olduğunu belirten Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, gerçek fiyatların bayrama 5-6 gün kala ortaya çıkacağını söyledi.



“AKP, Fakirden alıp zengine veriyor”

Çetin, tüketicileri bankalarla kesinlikle yeni sözleşme imzalamamaları, yeni taksit tutarlarını öğrenmeleri ve kuruş hanesi dahil taksidi karşılayacak tutarda parayı hesaplarında bulundurmaları için uyardı.



Evler galeri oldu

Galerİcİlere düşük fiyattan aracını satmayı ya da otomobile değerinden fazla vermeyi istemeyenlerin çoğalması, internetten ikinci el otomobil alım satımını arttırdı.



BOJ faizleri değiştirmedi

Japonya Merkez Bankası (BOJ), gösterge faiz oranını değiştirmedi. BOJ’un Politika Kurulu’nun toplantısının ardından yapılan açıklamada, yüzde 0 ile yüzde 0,1 aralığında olan faiz oranlarının sabit tutulmasına oy birliği ile karar verildiği belirtildi.



Mekke 22 GÖKDELEN YAPILACAK

Mekke’de Kâbe’nin yakınında bulunan Zemzem Towers’ın Arka kısmına 22 gökdelen yapılması için proje hazırlandı. Gökdelenlerden 8’inin yapılacağı bölgeye Türk Mahallesi adının verilmesi düşünülüyor.



Devletin eli işçinin maaşında

Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, devletin elinin işçinin cebinde olduğunu kaydederek, ‘’Türkiye’de şu anda bir işverenin asgarî ücretli bir çalışanı için yaptığı her 100 liralık ödemenin 35,2 lirası devlete gidiyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.