Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Can Kardeşler ve aileleri buluştu

Ankara Bahçelievler ve Emek Can Kardeş okuyucularının düzenlediği “Can Kardeş okuyucuları ve ailelerinin buluşması” adlı program, Sağlık İş Sendikasında düzenlendi. Sunuculuğunu Cihan Cambaz’ın yaptığı program, oldukça heyecanlı geçti.

Program muhtevasının seyrinde, özellikle Can Kardeş ailelerinin, Kur’ân-ı Kerim, hadis ve belli başlı eserlerden derlenen, aile hayatının esasını teşkil eden önemli konuların dile getirilmesiyle bilgilendirilmesi esas alındı.

Program, Can Kardeşlerden Muhammed Nuri’nin Kur’an-ı Kerim’den “Cennet Çocukları” hakkında bilgiler de ihtiva eden âyetleri okumasıyla başladı.

Daha sonra kürsüye gelen eğitimci Ömer Faruk Topçu, çocukların korkuyla büyütülmemesi gerektiği üzerinde durarak, korku ile büyüyen çocuklarda Allah sevgisinin de korkuya dayandığını söyledi.

Topçu’nun konuşma metni dinleyicilere dağıtıldı.

Can Kardeşlerin dört yıldır gerçekleştirmiş oldukları Isparta, İstanbul, Nevşehir, Çaycuma gezilerini, ayrıca diğer aktivitelerini ihtiva eden sinevizyon gösterisi, “Asra Seslenen Adam” adlı Bediüzzaman Said Nursî’nin hayatının işlenmiş olduğu görsel şiir, Murat Kabakçı’nın dile getirdiği “Annem” adlı şiir katılımcılar tarafından beğeni ile dinlendi.

Programın en heyecanlı yerlerinden biri de hediye töreniydi. Tüm Can Kardeş okuyucularına, Can Kardeş ve Yeni Asya basılı tişörtler dağıtıldı.

Mesnevi NURSÖZ / ANKARA

05.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Can Kardeşler ve aileleri buluştu

  ‘Mahallede şenlik var’

  Sapanca’da şairane akşamlar

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004