Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

‘Mahallede şenlik var’

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, geleneksel hale getirdiği ‘Mahallede Şenlik Var’ panayırları 10 Haziran Cumartesi günü başlıyor. Mini konserler, tiyatro eserleri, Midilli atlar, trenler, akülü arabalar ve şişme oyuncaklarla büyükleri çocuklaştıran, çocukları heyecanlandıran tüm renklere sahip panayırlardan, Başşehirliler ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Başşehirli vatandaşların hiçbir maddî külfet altına girmeden eğlenmesini sağlayan, büyük, küçük tüm halkın yararlanabildiği “Mahallede Şenlik Var” panayırlarını bu yıl da Ankara’nın bütün mahallelerine götürmeyi planlayan Büyükşehir Belediyesi, bir yandan sürdürdüğü projelerle tüm Türkiye’ye örnek olurken, diğer taraftan da Başşehirlilerin sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Artık gelenekselleşen “Mahallede Şenlik Var” panayırları, dördüncü yılında yine çadırlarını 90 gün boyunca Başşehirin her köşesine taşıyor. İlki 10 Haziran 2006 Cumartesi günü Etimesgut’un Elvankent Gimsa arkasında ve aynı anda Elmadağ ilçesinde başlayacak olan yaz panayırlarında her türlü aktiviteye ve faaliyete yer verildi.

Mini konserler, tiyatro eserleri, Midilli atlar, trenler, akülü arabalar ve şişme oyuncaklarla büyükleri çocuklaştıran, çocukları heyecanlandıran tüm renklere sahip panayırlardan, Başşehirliler ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Her yıl panayırların bir önceki yıllara oranla çok daha renkli geçtiğini belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, şenliklerin özellikle dar gelirli vatandaşların, çocuklarıyla birlikte ücretsiz ve gönüllerince eğlenebilmelerini sağlamak amacıyla yapıldığını vurguladı.

Ahmet TERZİ / ANKARA

05.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Can Kardeşler ve aileleri buluştu

  ‘Mahallede şenlik var’

  Sapanca’da şairane akşamlar

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004